GRAD PANČEVO POMAŽE PRIVREDNICIMA: Bez plaćanja zakupa u poslovnom prostoru u javnoj svojini (VIDEO)
Pančevo, Foto: Pančevutreba

PODSTICAJNE MERE

GRAD PANČEVO POMAŽE PRIVREDNICIMA: Bez plaćanja zakupa u poslovnom prostoru u javnoj svojini (VIDEO)

Jedna od mera, usvojena na poslednjoj sednici Gradskog veća, odnosi se na umanjenje računa za zakup poslovnog prostora u javnoj svojini

Objavljeno:

Grad Pančevo nastoji da lokalnim privrednicima olakša nastavak poslovanja po ukidanju vanrednog stanja.

Jedna od mera, usvojena na poslednjoj sednici Gradskog veća, odnosi se na umanjenje računa za zakup poslovnog prostora u javnoj svojini.

foto: Pančevutreba

Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva kaže da je Gradsko veće Grada Pančeva donelo podsticajnu meru za lokalnu privredu koja se odnosi na oslobađanje plaćanja zakupa za poslovni prostor u javnoj svojini za vreme trajanja vanrednog stanja.

- Po toj odluci svi zakupci oslobođeni su 50% cene ugovorene po osnovu ugovora o zakupu u martu i 100% u aprilu. Nadamo se da je ovo jedna od mera koja će da posluži da se prevaziđu eventualne ekonomske poteškoće koje je naša privreda imala za vreme pandemije kovida-19 - rekao je gradonačelnik Pavlov.

foto: Pančevutreba

Na zahtev Udruženja privrednika i Udruženja zanatlija Grad Pančevo radi na tome da donese još nekoliko mera u cilju pomoći lokalnim privrednicima, a kojima ne bi bila ugrožena stabilnost javnih prihoda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pančevutreba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.