VIRUS KOJI POTRESA CRNU GORU NIJE MANJE OPASAN OD KORONE! Irinej više nije mogao da ćuti, sve je rekao....
Srpski patrijah Irinej, Foto: Printscreen

uzdrmana cg

VIRUS KOJI POTRESA CRNU GORU NIJE MANJE OPASAN OD KORONE! Irinej više nije mogao da ćuti, sve je rekao....

Kako je dodao srpski patrijah, "Bogu hvala, desilo se čudo"...

Objavljeno:

Srpski patrijah Irinej ocenio je u pismu lideru Demokratskog fronta (DF) Andriji Mandiću da virus koji odavno potresa Crnu Goru ništa nije manje opasan i poguban od korona virusa i preti da u potpunosti duhovno razori "svetosavsku i Njegoševu Crnu Goru".

"U ovim teškim danima, suočeni sa širenjem opakog virusa, molimo se Vaskrslom Gospodu za zdravlje i spasenje svih ljudi. Ovaj drugi virus koji odavno potresa Crnu Goru ništa nije manje opasan i poguban od virusa Korona. On preti da u potpunosti duhovno razori svetosavsku i Njegoševu Crnu Goru", naveo je Irinej, saopšteno je iz DF-a.

Kako je dodao srpski patrijah, "Bogu hvala, desilo se čudo".

"Svetosavski srpski narod masovno se podigao da brani pravoslavlje i svetosavlje. Istrajte u svome podvigu. Crkva na čelu sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem, arhijerejima, sveštenstvom, monaštvom i narodom pomoći će Vam da odbranite svetinje u Crnoj Gori od bezakonja," stoji u pismu Irineja.

Poslanici DF-a su ponovo danas pozvali mitropolita Amfilohija da se nastavi sa litijama zbog Zakona o slobodi veroispovesti a koje su prekinute zbog korona virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.