DOKTORKA DARIJA NA KONFERENCIJI ODBRUSILA NOVINARU: Ovo nije smeo, TU NEMA KOMPROMISA!
Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printcsreen

pa hit!

DOKTORKA DARIJA NA KONFERENCIJI ODBRUSILA NOVINARU: Ovo nije smeo, TU NEMA KOMPROMISA!

Od poslednjeg izveštaja, testirani uzorci 6.196 osoba od kojih je 114 pozitivno.

Objavljeno:

Na redovnoj konferenciji o korona virusu odgovarajući na pitanja novinara dr Darija Kisić Tepavčević odbrusila je kada je upitana da li je ukidanje vanrednog stanja kompromis sa predstavnicima vlasti.

- Kakav kompromis može da postoji kada je pitanju zdravlje - rekla je dr Kisić Tepavčević. Sve naše stručne odluke su bile jednoglasne. To smo svaki put isticali – rekla je Kisić.

Dr Kon je rekao da je bilo kompromisa oko prvog maja, ali da u situaciji oko ukidanju vanrednog stanja nije bilo pitanja.

- Virus polako opada, znalo se da će jednom da ukinuti vanredno stanje. Mi smo upozoravali da je moguće ukidati vanredno stanje, ali da je mere i dalje neophodno sprovodeiti. Vanredno stanje je bilo zbog korišćenja vojske i policije. Nikakve dileme nismo imali oko ukdianja – naglasio je dr Kon, dodavši da je cilj vraćanje u redovan život.

Podsetimo, u Republici Srbiji je do 15 časova 5. maja 2020.godine registrovano ukupno 9.781 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja, testirani uzorci 6.196 osoba od kojih je 114 pozitivno. Na respiratorima je ukupno 48 pacijenata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.