PRVI SNIMCI JEZIVOG NEVREMENA KOJE JE UHVATILO SRBIJU! Šta je ovo, trese se pod?! (VIDEO)
ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

haos u prestonici

PRVI SNIMCI JEZIVOG NEVREMENA KOJE JE UHVATILO SRBIJU! Šta je ovo, trese se pod?! (VIDEO)

Naoblačenje će se proširiti i na ostale delove zemlje

Objavljeno:

Naoblačenje koje je prvo zahvatilo sever naše zemlje, proširiće se i na ostale delove što će ponegde dovesti do kiše sa grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

"Naoblačenje koje je zahvatilo Vojvodinu, Podrinje i Кolubarski okrug naredna dva sata proširiće se i na Šumadiju i Pomoravlje uslovljavajući mestimično kišu, a ponegde i pojavu kratkotrajnog pljuska", piše na sajtu RHMZ-a.

foto: RHMZ printscreen

U Beogradu će, prema najavama RHMZ, u naredna dva sata biti umereno i potpuno oblačno, a u pojedinim delovima grada povremeno i sa jakom kišom.

Kako javljaju stanovnici pojedinih delova prestonice, nešto pre 18.00 časova začula se veoma jaka grmljavina, poput topovskih udara, da bi zatim počela kiša.

"Šta je bre ovo napolju, bombardovanje grmljavina?", "Čudna neka grmljavina", "Ni grmljavina nije kao što je nekad bila cela terasa mi se trese", Je li ovo 5G grmljavina ili obična", samo su neki komentari Beograđana na društvenim mrežama.

Naravno, bilo je i onih koji su podsetili da je grmljavina počela baš u trenutku kada je počela uobičajena dnevna šetnja za penzionere.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.