ŽAO MI JE AKO PRIRODA U SRBIJI TRPI ZBOG STVARANJA MHE: Jelena Đoković konačno komentarisala poslove svoje majke
Jelena je izbegavala da komentariše ove navode, Foto: Profimedia, Youtube printscreen, Ana Paunković

OSETILA POTREBU

ŽAO MI JE AKO PRIRODA U SRBIJI TRPI ZBOG STVARANJA MHE: Jelena Đoković konačno komentarisala poslove svoje majke

Jelena je izbegavala da komentariše ove navode

Objavljeno:

Jelena Đoković, žena Novaka Đokovića, poslednjih nedelja je veoma prisutna u domaćim medijima. Jedan od razloga su i navodi da je njena majka Vera Ristić, kao suvlasnik i tadašnji direktor kompanije Eco Energo, gradila mini hidroelektrane po Srbiji.

Zbog toga je često „na meti” ljudi koji su se aktivno uključili u borbu protiv uništavanja srpskih reka i prirode.

Jelena je izbegavala da komentariše ove navode, ali je nakon mnogobrojnih poruka i kritika rešila da konačno odgovori na ovakve prozivke.

Jedna žena se pitala kada će se konačno izjasniti o ovom problemu. Ona je napisala kako se protivno zakonu neretko postavljaju kilometarske cevi u samo korito reke kako bi mogle da zahvate vodu, a da iza sebe ostavljaju pustoš.

Jelena Đoković je na ovo napisala da može da odgovara samo za svoje postupke:

Osećam potrebu da Vam odgovorim iako niste prva osoba koja mi je poslala poruku slične sadržine. Ja mogu da odgovaram samo za svoje postupke, a na druge ljude mogu da utičem svojim primerom, ali nište više od toga. Potpuno se saosećam sa Vama i sa Vašom potrebom da promenite nešto. I sama se bavim sličnim temama.

Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije.

Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine.

Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle.

Svakako nee čudi što kao neko ko propagira važnost prirode i zdravog života “navlači bes” građana koji se bore protiv moćnih investitora, kako bi sačuvali prirodu.

Nakon njenog odgovora, mišljenja su podeljena:

Kako se vama čini njen odgovor? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.