NA SAJMU SE OBRUŠIO DEO PLAFONA: Odmah su se oglasili nadležni, POZNATI SU SVI DETALJI
Obrušio se deo plafona na Sajmu, Foto: MOD

U VEČERNJIM SATIMA

NA SAJMU SE OBRUŠIO DEO PLAFONA: Odmah su se oglasili nadležni, POZNATI SU SVI DETALJI

U subotu, u kasnim večernim satima, jedan tviteraš objavio je fotografiju na kojoj se vidi deo srušenog plafona na Beogradskom Sajmu

Objavljeno:

Deo spuštenog plafona obrušio se pre dva dana između dve hale Beogradskog sajma, potvrđeno je za Nova.rs u ovom preduzeću. Na sreću, niko nije povređen.

U subotu, u kasnim večernim satima, jedan tviteraš objavio je fotografiju na kojoj se vidi deo srušenog plafona na Beogradskom Sajmu. Na fotografiji koju je podelio, a koju je dobio od medicinske sestre koja leči pacijente na Sajmu, vidi se gomila šuta, polomljenih gipsanih ploča i nekoliko dasaka kako vire sa mesta obrušavanja.

“Rođaka, zdravstveni radnik, završila smenu, pao je ispred nje. Ne znam tačno koja je hala u pitanju”, napisao je u jednom od tvitova ovaj tviteraš, nakon što je fotografiju objavio.

Iz Beogradskog Sajma potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do obrušavanja, ali da nije u pitanju krov, već deo spuštenog plafona.

“To su gips kartonske ploče koje su kačene visilicama u plafon i deo tih gips kartonskih ploča u prolazu između hala, te viselice, podkonstrukcija je popustila i palo je oko tri kvadrata tih ploča, to su gips kartonske ploče, to nije krov”, kažu iz Beogradskog Sajma.

Kako pojašnjavaju, u pitanju je deo između dve hale, gde ne borave ljudi, već samo prolaz, a u momentu kada se to srušilo, nikoga nije bilo tu, jer su bili večernji sati.

“Nakon toga ujutru je sve to sanirano, taj deo je očišćen, proveren je ostatak tog plafona, obezbeđeno je sve i nema opasnosti za ljude uopšte. U trenutku kada se to srušilo, sta god da vam padne na glavu može da vas povredi, ali to je visina oko tri metara, to je prolaz i tu ne borave ljudi”, zaključili su iz ovog preduzeća.

Na svu sreću, povređenih nije bilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.