VOZAČI, VAŽNO JE DA OVO ZNATE: Na ove četiri deonice dolazi do ZASTOJA zbog radova!
Saobraćaj / Ilustarcija, Foto: Dragana Udovičić, Ilustracija

SANACIJA KOLOVOZA

VOZAČI, VAŽNO JE DA OVO ZNATE: Na ove četiri deonice dolazi do ZASTOJA zbog radova!

Na obilaznici oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save, do 15. juna odvijaće se radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete, zbog čega će saobraćaj iz pravca Ostružnice biti preusmeren u levu kolovoznu traku

Objavljeno:

Zbog radova na sanaciji kolovozne konstrukcije saobraćaj će se na deonici Vrdnik - Irig do 1. juna odvijati naizmeničnim puštanjem vozila, mada to neće biti svakog dana.

Na obilaznici oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save, do 15. juna odvijaće se radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete, zbog čega će saobraćaj iz pravca Ostružnice biti preusmeren u levu kolovoznu traku.

Na deonici Beograd - Bubanj Potok od 1. do 4. maja biće obavljani radovi na postavljanju žičane mreže. Radovi će se odvijati u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se preusmerava na voznu i preticajnu traku.

Na putu Obrenovac - Beograd do 31. maja planirani su radovi na sanaciji klizišta "Duboko", uz povremene obustave saobraćaja u trajanju od po 3 minuta u jednom smeru - zbog ulaska ili izlaska građevinskih mašina.

Na petlji Niš istok - Malča, na mostu u selu Gornji Matejevac do 1. juna od 7 do 17 časova radiće se na popravci pešačke ograde, uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.