VAŽNO SAOPŠTENJE O RADNOM VREMENU PRODAVNICA: Proverite kakve su izmene za vikend!
Kupovina namirnica, Foto: EPA/Juan Ignacio Roncoroni

biće otvorenih!

VAŽNO SAOPŠTENJE O RADNOM VREMENU PRODAVNICA: Proverite kakve su izmene za vikend!

U petak će biti zatvorene sve prodavnice, pekare, pijace, ali će mnogi od njih za vikend ipak raditi

Objavljeno:

Odluka Vlade Srbije da policijski čas traje od četvrtka u 18.00 do subote u 5.00 ujutro, dakle znatno kraće nego što je prvobitno bilo najavljeno, uticalo je na odluku pojedinih supermarketa da po hitnom postupku modifikuju svoje radno vreme.

Kako prenosi "Blic", nekoliko velikih trgovinskih lanaca će posle slobodnog sutrašnjeg dana, u subotu i u nedelju otvoriti vrata svojih objekata, uglavnom od 8.00 do 17.00 časova, dok su drugi ipak odlučili da ostanu pri prvobitnoj verziji i praznuju za Prvi maj.

U petak će biti zatvorene sve prodavnice, pekare, pijace, ali će mnogi od njih za vikend ipak raditi. Iako još nije stigla zvanična potvrda, izvesno je da će prestoničke pijace biti otvorene od 7.00 do 15.00, s obzirom na njihovu raniju najavu da će "raditi svakog dana osim ponedeljka, kao i kada je na snazi policijski čas". Što ovog vikenda nije slučaj.

Takođe, Beograđani do 8. maja neće imati na raspolaganju gradski prevoz, ali će zato prestonički taksisti biti za vikend na usluzi građanima. Po drugoj, skupljoj tarifi.

Banke i pošte, osim nekoliko dežurnih, biće zatvorene sve do ponedeljka 4. maja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.