DR GOJKOVIĆ OTKRIO DA LI JE BILO NESLAGANJA OKO UVOĐENJA MERA ZA 1. MAJ: Ovo je prava istina!
prof. dr Zoran Gojković, Foto: Printskrin

NESLAGANJA OKO ODLUKE

DR GOJKOVIĆ OTKRIO DA LI JE BILO NESLAGANJA OKO UVOĐENJA MERA ZA 1. MAJ: Ovo je prava istina!

Gojković je istakao da poslednja tri dana imamo ispod 5 odsto novozaraženih, kao i da je danas jednoglasno doneta odluka o merama za Prvi maj

Objavljeno:

Bilo je neslaganja među strukom u vezi popuštanja mera ali je odluka o prvomajskim praznicima ipak donesena jednoglasno, imajući u vidu kulturološku situaciju u našem društvu, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković na konferenciji za medije Kriznog štaba.

- Postojale su razlike među stručnjacima o prvomajskim praznicima. Deo je hteo maskimalno rigidne mere znajući da im je u interesu što manji broj pacijenata, neki su se zalagali za još liberalnije mere – kaže pokrajinski sekratar.

Gojković je istakao da poslednja tri dana imamo ispod 5 odsto novozaraženih, kao i da je danas jednoglasno doneta odluka o merama za Prvi maj.

- Mi smo svesni da ovo jako dugo traje, moramo ulaziti u normalne tokove života, ali gledajući kulturološku situaciju opredelili smo se za rigidne mere tokom Prvog maja. Izlazimo iz faze izolacije i ulazimo u fazu lične odgovornosti i zato savetujemo svima da u subotu i nedelju ne izlaze ako ne moraju. Molimo za maksimalno izbegavanje kontakta, to nam je ključ – rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.