11 DANA PO PRIJEMU U PRIVREMENU BOLNICU SAJAM, A SAD ODLAZAK, NE IGNORIŠITE SIMPTOME! Ovaj momak je sve rekao
Privremena bolnica na BG sajmu, Foto: Ataimages, Printscreen

DOBRA VEST

11 DANA PO PRIJEMU U PRIVREMENU BOLNICU SAJAM, A SAD ODLAZAK, NE IGNORIŠITE SIMPTOME! Ovaj momak je sve rekao

Mnogi pacijenati su otpušteni iz privremene bolnice na BG Sajmu, a među njima je i Ivan Stanković...

Objavljeno:

Privremena kovid bolnica Čair u Nišu nedavno je ispražnjena i stavljena u status mirovanja, odlukom predsednika Kriznog štaba za Nišavski i Toplički okrug Branislava Nedimovića.

Mnogi pacijenati su takođe otpušteni i iz privremene bolnice na BG Sajmu, a među njima je i Ivan Stanković, momak koji je ovu radosnu vest podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži, Fejsbuk.

- 11 dana po prijemu u privremenu COVID bolnicu Sajam... odlazak. Hvala svima na iskrenoj podršci. Čuvajte sebe i druge, i ne ignorisite simptome. Živeli, poručio je ovaj momak na Fejsbuku.

foto: Printscreen/facebook

Naime, on se svima zahvalio na podršci, a onda je poslao najbolju moguću poruku.

- Ne ignorišite simptome, istakao je ovaj mladić.

Podsećamo, privremena bolnica u Hali 1 Beogradskog sajma u kojoj se leče pacijenti sa lakšim simptomima oboljenja kovid 19, prema rečima pacijenata, funkcioniše dobro.

Za njih je obezbeđena 24-časovna medicinska nega, smeštaj i hrana, kao i svakodnevno čuvanje objekta zahvaljujući Vojsci Srbije.

Glavni medicinski koordinator privremene bolnice na Beogradskom sajmu potpukovnik dr Veljko Milić, sa Klinike za urgentnu internu medicinu VMA, istakao je da se radi u tri smene po osam sati i da se u svakoj smeni nalazi po četiri lekara i po 10 do 12 medicinskih tehničara, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.