Rebić: Od uvođenja policijskog časa zabranu kretanja prekršilo je oko 7.100 građana!
Direktor policije Vladimir Rebić, Foto: Beta

RELATIVNO ZADOVOLJNI

Rebić: Od uvođenja policijskog časa zabranu kretanja prekršilo je oko 7.100 građana!

Prema njegovim rečima, više od 120 građana je napravilo dva i više prekršaja

Objavljeno:

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je od uvođenja policijskog časa oko 7.100 građana Srbije prekršilo zabranu kretanja, a da je među njima nešto više od 1.000 građana starijih od 65 godina.

Komentarišući te podatke, Rebić je za Radio televiziju Srbije rekao da u odnosu na ukupno stanovništvo, možemo biti "relativno zadovoljni".

"Broj osoba starijih od 65 godina koji krše propise se prepolovio a mladi su i dalje relativno nedisciplinovani. Kada je reč o starijima od 65 godina, na svakih 100.000 imamo 72 gradjanina koji su činili prekršaj, dok na 100.000 punoletnih građana od 18 do 65 godina, imamo njih 125-130 koji čine prekršaj", naveo je Rebić.

Prema njegovim rečima, više od 120 građana je napravilo dva i više prekršaja, dvojica su napravila po četiri a jedan Kikinđanin je 16 puta prekršio zabranu kretanja tokom policijskog časa.

Rebić je dodao da su najdisciplinovaniji građani Prijepolja, Kragujevca, Sombora i Prokuplja a da je najmanjis stepen discipline u Pančevu, Kikindi, Valjevu i Novom Pazaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.