ISPRIČAO DO DETALJA O TERAPIJI OBOLELIH OD KORONA VIRUSA! Dve crvene pilule, hlorokin i braunila sve vreme u veni
Srpski pevač opisao kako je teklo njegovo lećenje od virusa korona, Foto: EPA-EFE/XU CONGJUN

lečenje

ISPRIČAO DO DETALJA O TERAPIJI OBOLELIH OD KORONA VIRUSA! Dve crvene pilule, hlorokin i braunila sve vreme u veni

Svi koji dođu sa upalom pluća, to je ozbiljan lom za organizam- kaže Đorđe David

Objavljeno:

Javnost je bila šokirana kada je pevač Đorđe David objavio da je dobio koronavirus. On je nakon intenzivnog lečenja večeras gostovao u Amidži šou, gde je javno ispričao kako je izgledalo lečenje covida19.

- Dobiješ pilule, dve crvene i dve bele, crvene su protiv AIDS, ove druge dve su hlorokin. Tri dana imam rupe u sećanju. Te pilule dobiješ ujutru i uveče, u međuvremenu imaš braonilu sa longacefom, zbog upale pluća, u kombinaciji sa mineralima i vitaminima.

- Bio sam na Klinici za pulmologiju, soba 24. Ja sam imao šanse 50-50. Naš drug Bane Obradović, njegove šanse su bile 80-20. On je sada izašao, pa mogu da kažem. Svi koji dođu sa upalom pluća, to je ozbiljan lom za organizam. Od tih lekova imaš dijareju, nema šanse da izađeš iz hodnika, takav je protokol, svi koji ulaze u sobu izgledaju kao marsovci, vidiš im samo oči, ne znaš ni kako izgledaju. Sve želje su ti ispunjavali, nigde nije bilo nervoze, oni su ozbiljni junaci koji su ozbiljan teret poneli na svojim leđima. Zapanjen sam iskreno koliko smo razjedinjeni kao narod u ovakvoj situaciji - rekao je Đorđe David u emisiji.

On je naveo da je doživeo strašne napade nakon što je apelovao na naciju da slušaju šta im govori doktor Kon, doktorka Kisić, premijerka, predsednik Vučić, jer ono što pričaju, nikako nije bilo bez razloga.

- Izlečio sam se kao čovek koji dinara nije platio nikakve tretmane koje sam dobio, smatram da je moja dužnost da tu plazmu dam, to ću sa ponosom da uradim, nadam se da ću bar jedan život uspeti da spasim i zahvaljujem doktorima koji su mene spasli - poručio je Đorđe David.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.