OGLASIO SE PREDSEDNIK UDRUŽENJA ITALIJANSKE PRIVREDE U SRBIJI! Ovo je njegova poruka nama!
Srbija pomaže Italiji, Foto: Facebook printscreen/Luigi Di Maio

ZAHVALNI NA POMOĆI

OGLASIO SE PREDSEDNIK UDRUŽENJA ITALIJANSKE PRIVREDE U SRBIJI! Ovo je njegova poruka nama!

Pres-služba predsednika Srbije je prenela da u pismu piše da se u Italiji situacija postepeno i polako popravlja, ali bitka protiv korona virusa još nije gotova i da će upravo iz tog razloga donacija Srbije pomoći u spasavanju ljudskih života....

Objavljeno:

Predsednik Udruženja italijanske privrede u Srbiji (Confindustria Serbia), Patricio Dei Tos zahvalio je danas Srbiji na donaciji koju je uputila Italiji ocenivši da je dodatna potvrda bliskosti dve zemlje.

"Kao što je istorija više puta pokazala, naše dve zemlje su oduvek znale kako da ostanu bliske, a posebno u izazovnim trenucima", naveo je Dei Tos u pismu predsedniku Srbije Alelsandru Vučiću uz uverenje da "pandemija izazvana virusom Kovid -19 nije mogla da dovede u sumnju, već je dodatno ojačala prijateljstvo, koje je vekovima vezivalo srpski i italijanski narod".

Pres-služba predsednika Srbije je prenela da u pismu piše da se u Italiji situacija postepeno i polako popravlja, ali bitka protiv korona virusa još nije gotova i da će upravo iz tog razloga donacija Srbije pomoći u spasavanju ljudskih života.

"Kao italijanski državljani, osećamo dužnost da izrazimo zahvalnost. Upravo zbog toga, u moje i u ime 170 privrednika, koje Confindustria Serbia predstavlja, želim da Vas uverim da ćemo učiniti sve što je do nas... Nastavićemo da radimo vođeni našim uobičajenim profesionalizmom, garantujući bezbednost na radu za naše zaposlene i pružajući svoj doprinos lokalnim samoupravama kroz maksimalnu podršku i donacije koje marljivo sprovodimo od početka pandemije Kovid-19", piše u pismu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.