USRED DNEVNIKA STIGLO OBAVEŠTENJE O TOME ŠTA GRAĐANI RADE: Tiče se 1. maja, da li je ovo realno?
Prvi maj je ove nedelje, Foto: Youtube printscreen

priprema za praznik

USRED DNEVNIKA STIGLO OBAVEŠTENJE O TOME ŠTA GRAĐANI RADE: Tiče se 1. maja, da li je ovo realno?

Ne izdajemo bilo kome, Trudimo se da porodicama sa decom izađemo u susret, poštujući sve mere zbog epidemije, ne pravimo trenutno proslave i organizacije- kaže vlasnica jedne od vikendica na izdavanje

Objavljeno:

Budući da nam idu u susret prvomajski praznici, a i lepo vreme, svi razmišljaju gde bi mogli da provedu produženi vikend, ali da bude van grada. Budući da je zabrana kretanja na snazi od četvrtka u 18 sati pa sve do ponedeljka, malo je onih koji će želeti da za vikend ostanu u svojim kućama i stanovima.

Tako se veliki broj građana poslednjih dana raspituje o slobodnim vikendicama u okolini Beograda. Najviše zainteresovanih je za Frušku goru.

- Rezervacija je bilo još pre 2-3 nedelje, imamo desetine poziva dnevno, ljudi neprestano zovu. Građani prvih nekoliko nedelja zaista jesu ostajali u svojim domovima, ali onda su usledili prolećni dani. Interesovanje je veće zbog pandemije, svi beže iz zgrada i stanova. Ne izdajemo bilo kome, Trudimo se da porodicama sa decom izađemo u susret, poštujući sve mere zbog epidemije, ne pravimo trenutno proslave i organizacije. Goste najviše zanima da li posoedujemo internet, jer mnogi žele i da rade odavde - rekla je jedna od vlasnica vikendice za izdavanje.

Budući da su pojedini građani izrazili nezadovoljstvo merama Vlade, predsednik Vučić će na sutrašnjem sastanku sa Kriznim štabom odlučiti da li će ove mere biti ublažene tokom predstojećeg vikenda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.