ŽENSKO VOLI DA BUDE LEPO! Otvoreni kozmetički i frizerski saloni, ovo je poruka vlasnika salona!
Frizerski saloni, ilustracija, Foto: EPA / ROMAN PILIPEY

pravila se poštuju

ŽENSKO VOLI DA BUDE LEPO! Otvoreni kozmetički i frizerski saloni, ovo je poruka vlasnika salona!

U salonu se maksimalno poštuju sva pravila koja je medicinska struka propisala...

Objavljeno:

Frizerski i kozmetički saloni u Srbiji danas su posle više od mesec dana ponovo otvorili svoja vrata za mušterije, među njima je i frizer Vojislav Radivojević, vlasnik salona Voja na Vračaru, koji kaže da se uželeo posla, mušterija, ali i sreće na ženskom licu kada ima lepu frizuru.

- Žensko voli da bude lepo i mora da ima lepu frizuru, a to njoj strašno znači u životu. I šta god da joj govoriš, ne diraj je u lepotu. Žene će učiniti sve kako bi sebi napravile da budu srećne, a kada su one srećne, sve ostalo ide kako treba i mnogo je lakše, kaže za Tanjug čuveni ženski frizer.

U salonu se, ističe, maksimalno poštuju sva pravila koja je medicinska struka propisala kako bi saloni mogli da funkcionišu.

Radivojević dodaje da su zaposleni i mušterije u obavezi da nose maske i rukavice, obezbeđena su dezinfekciona sredstva koja se koriste prilikom ulaska u salon, a vrši se i dezinfekcija stolica i pribora za rad nakon svake mušterije.

Osim toga, poštuje se i propisani razmak od dva metra između svake mušterije, a kako ne bi bilo previše ljudi u salonu, termini se unapred zakazuju.

Napravljena je promena i u organizacijskom smislu, te smena koja danas radi, radiće prekosutra, a sutra na posao dolazi druga smena, naveo je Radivojević.

"Ne vidim nikakav problem za ovakav način rada. Meni to deluje da je to samo spoljni način funkcionisanja i potrebno nam je malo vremena da se naviknemo, dan ili dva, i onda će sve to biti normalno, smatra Radivojević.

Upitan da li su se uželeli posla, on odgovara da je to deo njihovog života kojem se uvek rado vraćaju sa puno volje i energije. Uželeli smo se, ja posebno, jer toliko decenija već radim i to je deo moje ljubavi i mog života, rekao je Radivojević.

Posla ima, dodaje, mušterije su već zvale telefonom, unapred zakazivale termine, čak i onda kada nije bilo zvanično najavljeno kad saloni počinju da rade.

-I pre nego što je bilo najavljeno da krećemo sa radom, klijenti su zvali i interesovali se kad počinjemo, jer su i oni željno želeli da dođu, kaže Radivojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.