NIJE MU ĆERKA BOLJA, NIJE VIŠE DEVOJČICA! Komentar o monstrumu koji se snimao seks s detetom zgrozio je sve!
Vlajko Jović (43), Foto: Printscreen

još veća tragedija

NIJE MU ĆERKA BOLJA, NIJE VIŠE DEVOJČICA! Komentar o monstrumu koji se snimao seks s detetom zgrozio je sve!

Komentar je napisala osoba ženskog pola....

Objavljeno:

Vlajko Jović (43), koji je na društvene mreže postavio snimak svog seksualnog odnosa sa maloletnom ćerkom Ž. J. (17), hteo je da se obogati preko noći, a postao je i glavna vest u javnosti U Srbji.

Naime, pornić je snimljen kao reklama za njegovu ćerku, a Vlajko je napisao i cenu od 2.000 dinara, koliko je hteo da naplaćuje mušterijama za seks sa njom. Kao da to nije dovoljno bolesno, policija sumnja da je cela porodica znala šta se odvija u njihovoj kući.

Vlajkova majka rekla je da nije znala šta se dešava i da su oni odavno imali problema sa Ž., koja je inače smeštena u Dom za decu bez roditeljskog staranja Spomenak u Pančevu.

Iako su svi osudili i zgrozli se nad delom ovog monstruma iz Srbije, jedan komentar na Fejsbuku izazvao je gnev kod ljudi.

Naime, na Fejsbuk stranici, "Ženska mreža" ovu vest komentarisala je jedna osoba, koja je za celu stvar podjednako krivila njegovu ćerku. Tragedija je što je to bila osoba ženskog pola.

Naime ona je napisala kako "mu ni ćerka nije bila bolja", kao i da to više nije "devojčica, već devojka"

Podsećamo, Vlajko Jović saslušan je u Višem tužilaštvu u Pančevu, gde se branio ćutanjem. Devojčica ga u iskazu nije teretila, već je tvrdila da je do seksualnog odnosa došla na njenu inicijativu.

Po nekim informacija, Vlajko i njegova ćerka su čak i delili momke. Svađa između njih, kada se Vlajko samopovredio, navodno je i počela oko jednog migranta koji je prvo bio sa ocem, ali mu se kasnije više svidela ćerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.