IMAĆEMO NAJGORI MOGUĆI SCENARIO AKO OVO NE ISPOŠTUJEMO! Darija Kisić Tepavčević upozorila!
Darija Kisić Tepavčević je istakla kakve mere prevencije moraju da ostanu na snazi, Foto: Printscreen/TV Pink

Koje mere će biti popuštene

IMAĆEMO NAJGORI MOGUĆI SCENARIO AKO OVO NE ISPOŠTUJEMO! Darija Kisić Tepavčević upozorila!

Doktorka Kisić Tepavčević je govorila o vraćanju gradskog prevoza i dozvola za frizere i teretane da rade

Objavljeno:

Doktorka Darija Kisić Tepavčević gostovala je u Nacionalnom dnevniku i tom prilikom govorila o popuštanju mera u borbi protiv koronavirusa u Srbiji.

- Sve zanima kada će biti ukinut policijski čas, ali da budemo iskreni, ako ga ne bude za 1. maj, svi će izaći sa porodicama u prirodu. Najgori mogući scenario bi bio da se opustimo pa da onda opet na negativnom primeru shvatimo da moramo još malo da sedimo u kući - rekla je Kisić Tepavčević.

- Za gradski prevoz razmatrano je da li limitirati broj putnika. Nošenje maski prilikom vožnje može da ima efekta svakako, na taj način štitite ulazno mesto, bilo da ste vi potencijalni nosilac, ili neko drugi. Obavezno pranje ruku se podrazumeva. Što se tiče frizerskih salona, frizer je dužan da ima masku, a za nas kao klijente je poželjno. Treba da se radi na zakazivanje. Treninzi na otvorenom preporučuju se mnogo više nego treninzi u teretanama. Ne znam kako bi moglo da izgleda vežbanje u teretani, a da podrazumeva poštovanje ovih opštih mera zaštite - rekla je Kisić Tepavčević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.