USRED NACIONALNOG DNEVNIKA NIKLA NOVA ZABRANA: O ovome nismo imali pojma, ali obavezno moramo znati!
Foto: Samo Novi Sad

novo pravilo

USRED NACIONALNOG DNEVNIKA NIKLA NOVA ZABRANA: O ovome nismo imali pojma, ali obavezno moramo znati!

Građani Republike Srbije u značajnoj meri poštuju policijski čas

Objavljeno:

Od jučerašnjeg dana, tačnije od početka policijskog časa u 18 časova, 130 građana Srbije procesuirano je zato što nisu poštovali mere zabrane izlaska.

- Mi se trenutno nalazimo na čamcu rečne policije, a u sistemu Ministarstva unutrašnjih poslova su i pripadnici rečne policije koji kontrolišu da li se i u kojoj meri i u vodi poštuje policijski čas. Kontrolišu se naređenja i uredbe, koja je izdala lučka kapetanija Beograd. Zabranjen je linijski, međumesni i svaki drugi prevoz putnika na vodnim putevima, boravak na plutajućim objektima namenjenim za privrednu delatnost, pre svega, ta zabrana se odnosi na ugostiteljske objekte, odnosno splavove. Zabranjuje se organizovanje žurki, proslava i drugih manifestacija na brodovima, čamcima i plutajućim objektima. Dozvoljena je plovidba na čamcima za sport i razonodu, u pitanju su privatni čamci, ali na tom čamcu mogu da budu najviše dve osobe i trebalo bi da se vodi računa o rastojanju od minimum 2 metra - saopštio je Mladen Mijatović u uključenju Nacionalnog Dnevnika.

foto: Printscreen

Dozvoljena je i plovidba teretnih brodova.

Prema informacijama Mladena Mijatovića, Beograđani se odgovorno ponašaju i poštuju sve mere nadležnih organa što se tiče boravka na rekama Savi i Dunavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.