DEKA IZ IVANJICE KOJI JE SRČANI BOLESNIK POBEDIO KORONU! Ima 81 godinu
Ivanjica, Foto: RINA

USPEŠNO SE IZLEČIO

DEKA IZ IVANJICE KOJI JE SRČANI BOLESNIK POBEDIO KORONU! Ima 81 godinu

Izlečeni pacijent iz Ivanjice testiran je 13. aprila u Kliničkom centru Kragujevac i nakon pozitivnog rezultata prebačen je na infektivnu kliniku...

Objavljeno:

Da je u borbi protiv koronavirusa ipak najvažniji dobar imunitet, dokaz je i osamdesetjednogodišnji muškarac iz ivanjičkog planinskog sela Devići koji je pobedio ovaj opasni virus. On je drugi zaraženi, a prvi izlečeni u ovoj opštini.

"Epidemiološka situacija u našoj opštini je pod kontrolom, za sada smo imali dva slučaja zaraze, nažalost i jedan smrtni ishod, a drugi pacijent je izlečen. Oni nisu inficirani u Ivanjici i zato se virus nije proširio dalje. Naši građani su maksimalno disciplinovani, poštuju sve propisane mere, a dezinfekcija javnih površina se obavlja redovno. Činimo sve što je u našoj moći da iz ove borbe sa korona virusom izađemo kao pobednici", rekao je za RINU, predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.
predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.foto: RINA

Izlečeni pacijent iz Ivanjice testiran je 13. aprila u Kliničkom centru Kragujevac i nakon pozitivnog rezultata prebačen je na infektivnu kliniku. Pet dana kasnije urađena su dva testa i oba su bila negativna. Kao pacijent izlečen od korone prebačen je u čačansku bolnicu, ali je još uvek hospitalizovan zbog srčanih smetnji koje ima nazavisno od virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.