ČOVEK (81) IZ IVANJICE POBEDIO JE KORONU IAKO IMA SRČANE SMETNJE: Ovo je zaslužno za NJEGOV DOBAR IMUNITET
Izlečeni pacijent iz Ivanjice testiran je 13. aprila u Kliničkom centru Kragujevac, Foto: RINA

DOKAZ

ČOVEK (81) IZ IVANJICE POBEDIO JE KORONU IAKO IMA SRČANE SMETNJE: Ovo je zaslužno za NJEGOV DOBAR IMUNITET

Izlečeni pacijent iz Ivanjice testiran je 13. aprila u Kliničkom centru Kragujevac

Objavljeno:

Da je u borbi protiv koronavirusa ipak najvažniji dobar imunitet, dokaz je i osamdesetjednogodišnji muškarac iz ivanjičkog planinskog sela Devići koji je pobedio ovaj opasni virus. On je drugi zaraženi, a prvi izlečeni u ovoj opštini.

"Epidemiološka situacija u našoj opštini je pod kontrolom, za sada smo imali dva slučaja zaraze, nažalost i jedan smrtni ishod, a drugi pacijent je izlečen. Oni nisu inficirani u Ivanjici i zato se virus nije proširio dalje. Naši građani su maksimalno disciplinovani, poštuju sve propisane mere, a dezinfekcija javnih površina se obavlja redovno. Činimo sve što je u našoj moći da iz ove borbe sa korona virusom izađemo kao pobednici", rekao je za RINU, predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

foto: RINA

Izlečeni pacijent iz Ivanjice testiran je 13. aprila u Kliničkom centru Kragujevac i nakon pozitivnog rezultata prebačen je na infektivnu kliniku. Pet dana kasnije urađena su dva testa i oba su bila negativna. Kao pacijent izlečen od korone prebačen je u čačansku bolnicu, ali je još uvek hospitalizovan zbog srčanih smetnji koje ima nazavisno od virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.