NAJTEŽI DAN ZA GORNJI MILANOVAC: Korona virus odneo još 2 života, BILI SU NA RESPIRATORU
U predhodna 24 sata stigli su rezultati za 11 testiranih, Foto: RINA

LOŠA VEST

NAJTEŽI DAN ZA GORNJI MILANOVAC: Korona virus odneo još 2 života, BILI SU NA RESPIRATORU

U predhodna 24 sata stigli su rezultati za 11 testiranih

Objavljeno:

U toku jučerašnjeg dana dva pacijenta koja su bila na respiratoru u Kragujevcu su preminula.

„Reč je o muškarcu starom 79 i ženskoj osobi staroj 56 godina. Kod tri pacijenta koja se nalaze u Kragujevcu, nema promene kliničke slike i trenutno nisu na respiratoru“, rečeno je danas na konferenciji za novinare Štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac.

U predhodna 24 sata stigli su rezultati za 11 testiranih, svi negativni. Izlečeno je još dva lica. Ukupan broj zaraženih od početka pandemije je 35, na žalost 4 lica su preminula, 8 je izlečeno, a 23 pacijenta su na lečenju. Što se tiče pacijenta koji su na lečenju u Opštoj bolnici, trenutno su svi u dobrom opštem stanju.

„Želim da izrazim najdublje saučešće porodicama naših preminulih sugrađana, prema informacijama oba pacijenta su osim infekcije Covidom 19 imala i dosta pridruženih hroničnih bolesti od kojih su se lečili, doktori u Gornjem Milanovcu i Kragujevcu učinili su sve što je bilo u njihovoj moći, ali na žalost nisu uspeli“,rekao je danas Dejan Kovačević, komandant Štaba za vanredne situacije.

„Mi smo u predhodnim danima počeli da ublažavamo mere, ali ono što svi sugrađani treba da znaju jeste da treba da se čuvamo i dalje, da je najbitnija socijalna distanca, da kada smo u komunikaciji sa drugim ljudima, nosimo maske i rukavice, jer to je ono što nas najpre može zaštiti od oboljevanja ovim virusom“, kaže Kovačević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.