U OVOM SRPSKOM GRADU KORONA JE KAPITULIRALA: Nema novi slučajeva INFEKCIJE, ali se OVO JOŠ UVEK ČEKA
Kraljevo, Foto: RINA

stanje stabilno

U OVOM SRPSKOM GRADU KORONA JE KAPITULIRALA: Nema novi slučajeva INFEKCIJE, ali se OVO JOŠ UVEK ČEKA

Treći dan za redom na teritoriji Kraljeva nema novih slučajeva infekcije virusom kovid-19

Objavljeno:

Treći dan za redom na teritoriji Kraljeva nema novih slučajeva infekcije virusom kovid-19. Svih 47 uzoraka koji su u sredu poslati na testiranje u laboratoriju kraljevačkog Veretinarskog specijalističkog instituta bili su negativni, dok se rezultati još 29 uzoraka očekuju u petak pre podne.

Na teritioriji Kraljeva do sada je potvrđeno ukupno 26 slučajeva zaraze korona virusom. A, da je epidemiološka situacija u gradu na Ibru stabilna potvrđuje i podatak da je od početka epidemije testirano ukupno 708 osoba, od kojih je 3,67 odsto bilo pozitivno, kao i da je zabeležena samo jedna lokalna transmisija virusa.

- Imamo razloga za zadsovoljtvo, ali to nikako ne sme da nas opusti. Svi moramo striktno da poštujemo sve mere protiv širenja zaraze, da slušamo preporuke struke i tako se zajedno izborimo sa ovim opakim virusom – kaže dr Predrag Terzić, komandant Gradskog štaba za vanredne situacije.

Kraljevčani spadaju među najdiscviplinovanije građane Srbije što dokazuje i zvanični podatak da za 24 sata nije zabeleženo ni kršenje mere zabrane kretanja, ni mere samoizolacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.