ZAHVALJUJEM SE SVIM GRAĐANIMA SRBIJE KOJI RIZIKUJU SVOJE ŽIVOTE: Dr Perić ima važnu poruku za sve (VIDEO)
Dr Perić ima važnu poruku za sve, Foto: printscreen/Youtube

BORBA PROTIV KORONE

ZAHVALJUJEM SE SVIM GRAĐANIMA SRBIJE KOJI RIZIKUJU SVOJE ŽIVOTE: Dr Perić ima važnu poruku za sve (VIDEO)

Opšta bolnica u Pančevu pridodata je ustanovama u Republici Srbiji, u zdravstvenom sistemu koji se bavi lečenjem pacijenata, pored svog osnovnog rada, i lečenjem pacijenata sa COVID-19

Objavljeno:

Lekar Hirurškog odeljenja Opšte bolnice u Pančevu, Slobodan Perić, obratio se redakciji Espresa kako bi se zahvalio svim građanima u Republici Srbiji, koji u svojim svakodnevnim aktivnostima rizikuju da budu izloženi samom virusnom agensu.

Kao što smo imali prilike čuti u sredstvima javnog informisanja, Opšta bolnica u Pančevu pridodata je ustanovama u Republici Srbiji, u zdravstvenom sistemu koji se bavi lečenjem pacijenata, pored svog osnovnog rada, i lečenjem pacijenata sa COVID-19 potvrđenom infekcijom. Takvi pacijenti iziskuju ekstreman napor zdravstvenog sistema, svog nemedicinskog i medicinskog kadra:

U ovom trenutku, apelovao bih na sve građane Republike Srbije da poslušaju savete stručnjaka, odnosno u ovom trenutku najkvalifikovanijih epidemiologa.

On želi da se zahvali svim građanima u Republici Srbiji, koji u svojim svakodnevnim aktivnostima rizikuju da budu izloženi samom virusnom agensu, kao i službama bezbednosti, policiji i vojsci:

Želeo bih se zahvaliti svim onim građanima u Republici Srbiji, koji u svojim svakodnevnim aktivnostima rizikuju da budu izloženi samom virusnom agensu. Takođe, zahvalio bih službama bezbednosti, policiji i vojsci, koje uspevaju da uz ekstreman napor održe bezbednost i poredak, po savetima epidemiologa i da se isprate svi oni parametri koji su sada ključni kako bismo se izborili sa ovom globalnom pošašću, ovom virusnom pandemijom.

Hvala vam svima, još jednom, u ime zdravstvenih radnika čitave Republike Srbije. Pozdrav.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.