DA LI VERUJETE U REINKARNACIJU? Dobro pogledajte ovu fotografiju, pa još jednom razmislite!
Iako je Novakova brada nešto isturenija i spuštenija, njihove oči i pogled su veoma slični, Foto: Printscreen

neviđena sličnost

DA LI VERUJETE U REINKARNACIJU? Dobro pogledajte ovu fotografiju, pa još jednom razmislite!

Bilo bi zanimljivo videti Novaka Đokovića da uradi fotošuting obučen kao Nikola Tesla

Objavljeno:

Nikola Tesla i Novak Đoković su definitivno takve veličine da se o njima može pisati danima. Svi znaju ko su oni i to isključivo zahvaljujući njihovim uspesima. Iako je jedan iz sveta nauke, a drugi iz sportskog sveta, obojica su zadužila ovaj svet.

Ono što ste možda primetili i sami jeste da dvojica velikana imaju veoma slične crte lica. Tesla je imao posebnu frizuru karakterističnu za to doba, a nama sada veoma prepoznatljivu, dok novak ima kratko ošišanu kosu. Ukoliko ovu veliku razliku prihvatimo, videćemo velike sličnosti. Iako je Novakova brada nešto isturenija i spuštenija, njihove oči i pogled su veoma slični. Mala razlika u pogledu i obrvama, ali isti pogled. Bilo bi zanimljivo videti Novaka Đokovića da uradi fotošuting obučen kao Nikola Tesla, u istim pozama i sa istom frizurom. Ako ide na maskenbal, to bi bila idealna maska!

Ukoliko reinkarnacija zaista postoji, moguće je da su veliki naučnik i poznati teniser zapravo nosioci iste duše koja postoji na ovom svetu kako bi činila dobra dela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.