NA LITURGIJI SU SVI GLEDALI U MARAMU OVE BAKE! Neko se baš NAŠALIO sa staricom! (FOTO)
Tu je, kako neki smatraju, nastala i ova stvarno neobična fotografija, Foto: Printscreen

savršeno!

NA LITURGIJI SU SVI GLEDALI U MARAMU OVE BAKE! Neko se baš NAŠALIO sa staricom! (FOTO)

Kako su oni uspeli da dođu na liturgiju i pored zabrane kretanja, mediji nisu uspeli da saznaju

Objavljeno:

Uprkos "policijskom času" i zabrani okupljanja više od dvoje ljudi tokom vanrednog stanja, jedan broj vernika prisustvovao je vaskršnjoj službi u crkvi u Petrovaradinu.

Mediji su naveli da je uskršnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi u centru Novog Sada, pored sveštenstva, prisustvovalo i dvadesetak građana.

"Kako su oni uspeli da dođu na liturgiju i pored zabrane kretanja, mediji nisu uspeli da saznaju", javili su mediji.

Tu je, kako neki smatraju, nastala i ova stvarno neobična fotografija. Na njoj jedna starija gospođa nosi maramu s maskotom čuvenog pank benda Exploited - kostura sa čiroki frizurom!

The Exploited je škotski pank-rok bend iz Edinburga, koji su davne 1979. osnovali Stivi Ros i Teri Bučan, a Terija je ubrzo zamenio njegov brat Vajti Bučan. Oni su potpisali za Secret Records u martu 1981. godine, a njihov debi EP Army Life i debitantski album Punks Not Dead objavljeni su iste godine. Bend je postao kultan 1980-ih među publikom pretežno iz radničke klase. Prvobitno ulični pank bend, Exploited je na kraju postao crossover thrash bend nakon objavljivanja njihovog albuma Death Before Dishonour, 1987. godine. Iako Exploitde i dalje nastupaju uživo, nisu objavili nikakav studijski materijal od svog poslednjeg albuma Fuck the System 2002.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.