NEBOJŠA JE PRVA ŽRTVA KORONE U ĆUPRIJI: Nije ni znao da je bolestan, išao je među ljude i nakon mesec dana umro
Kontroverzni biznismen Nebojša Šajkić, Foto: Printscreen Facebook

NIJE IZDRŽAO

NEBOJŠA JE PRVA ŽRTVA KORONE U ĆUPRIJI: Nije ni znao da je bolestan, išao je među ljude i nakon mesec dana umro

Nebojša Šajkić (49) je bio prvi zaraženi koronavirusom u Ćupriji

Objavljeno:

Kontroverzni biznismen Nebojša Šajkić (49) nije znao da je bolestan, pa napravio žurku. Čitav mesec se borio protiv korone.

Nebojša Šajkić (49), prvi zaraženi koronavirusom u Ćupriji, koja je i jedno od najvećih žarišta u Srbiji, preminuo je pre nekoliko dana u KBC "Dragiša Mišović" od ovog opakog virusa, nakon mesec dana borbe za život.

Kako Kurir saznaje, reč je kontroverznom biznismenu, poznatom pod nadimkom Budvanin, koji je prvi doneo virus u Ćupriju, a koji je ujedno i prvi zaraženi u ovoj opštini, gde je dosad zabeleženo 215 pozitivnih slučajeva oboleleih od kovida-19.

Ninoslav Erić, predsednik opštine Ćuprija, potvrdio je za Kurir da je nulti pacijent iz Ćuprije, nažalost, preminuo.

- On je prvi doneo virus u Ćupriju i bio je i prvi zabeležen slučaj zaraze. Nažalost, preminuo je - rekao je Erić.

Raširio koronu Kod Šajkića se zarazio Neša Beladona Posle zabave kod Šajkića zarazili su se mnogi, priča naš sagovornik: - Među njima je i Nenad Đorović, poznatiji kao Neša Beladona, čovek koji je mnoge vozače spasao sigurne smrti u velikom lančanom sudaru na auto-putu kod Jagodine 2018. godine, a koji je nedavno preminuo od ovog virusa!

Kako Kurir nezvanično saznaje, zaraženi su i Šajkićeva supruga i deca iz drugog braka. Oni su u kućnoj izolaciji i dobrog zdravstvenog stanja.

- Šajkić je godinama živeo i radio na Crnogorskom primorju, poslovao je i u Budvi, a poslednjih nekoliko meseci je intenzivno boravio u Ćupriji. Išao je poslovno i u Italiju i Crnu Goru pre nego što se zarazio. Nije ni znao da je bolestan, nije imao simptome i kako se priča, okupio je ljude i napravio kućnu proslavu, na kojoj su bili i drugi poznati preduzetnici iz Ćuprije. Išao je i po kafićima. Tek kasnije je utvrđeno da je oboleo od korone - navodi izvor Kurira.

Naš sagovornik naveo je i da je supruga preminulog Nenada Đorovića Beladone, takođe, zaražena, kao i da je bila u kritičnom stanju i na respiratoru, ali da se njeno stanje popravilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.