ŠOKANTNA ISPOVEST KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Obesiću se JAVNO ako neko dokaže da sam se DROGIRAO
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

šok!

ŠOKANTNA ISPOVEST KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Obesiću se JAVNO ako neko dokaže da sam se DROGIRAO

Akter kultnog dokumentarca "Vidimo se u čitulji" ističe da je godinama bez ikakvog razloga "žrtva zlih namera i satanizacije"

Objavljeno:

Obećavam, javno ću se obesiti ili ću napustiti Srbiju za sva vremena ako neko dokaže da sam ikada uzimao drogu! Kunem se da nikad u životu nisam popio kafu ili zapalio cigaretu, a kamoli se drogirao. Hoću da se testiram pred kamerama na specijalnoj klinici i da idem na poligraf da to svima dokažem.

Ovako je kontroverzni Kristijan Golubović (50) prokomentarisao privođenje u policiju 16. aprila u Kraljevu, samo šest sati po izlasku iz "Zabele", gde je proveo ukupno osam godina zatvora zbog šverca heroina. Protiv njega su u petak podnete prekršajna i krivična prijava, jer je bio pozitivan na opijate i bez dozvole je vozio "mercedes" sa lažnim tablicama BG KRISTIJAN.

- Nikad, ali nikad nisam probao nijednu psihoaktivnu supstancu. U utorak (danas, prim. aut.) dolazim u Beograd i spreman sam da odem u laboratoriju, koju god vi da izaberete, da dam krv na analizu i srž iz kostiju, ako treba. Mogu čak svakoj redakciji da ostavim po tri ampule krvi, mogu to jer sam jak kao bik, i da je svako odnese na testiranje, gde god želi. Pod uslovom da se sve to uživo snima od početka do kraja, da mi ne bi opet neko nešto podmetnuo kao prošli put - poručuje Kristijan i dodaje:

- U četvrtak su me priveli zbog 'kafetina', koji sam popio u zatvoru noć uoči izlaska. Pa ja sam sve vreme bio u strogoj izolaciji, iako potpuno nevin, za razliku od ubica i silovatelja dece koji se slobodno okolo šetkaju. Kako da dođem do droge, mogao sam jedino da udahnem malter u ćeliji?!

Akter kultnog dokumentarca "Vidimo se u čitulji" ističe da je godinama bez ikakvog razloga "žrtva zlih namera i satanizacije", iako se u životu trudio da čini samo dobra dela i da bude human:

- Ne znam zašto je to tako i kome toliko smetam da mi stalno smeštaju robije. Fascinantna mi je ta opsesija mojim likom. Šta god da uradim, neko će u tome da vidi nešto loše, a spasao sam toliko ljudskih i životinjskih života! Sad da stavim "sarkofag" na glavu i kao astronaut prošetam Beogradom, sigurno bi opet smutili nešto protiv mene i uhapsili me.

Golubović smatra da je sadašnje društvo preplavljeno "gomilom mediokriteta i ludaka", a kao posebnu pošast doživljava rijaliti programe, iako je i sam učestvovao u njima, a možda će ponovo.

- Realno, meni tu nikako nije mesto, među kurvama, pederima, kretenima, promašenim likovima bez grama mozga koji jedu majonez kao da je to svetsko čudo. Da ih učim osnovnoj kulturi i ponašanju? To vam je kao da u isti kavez strpate zajedno kokošku, miša i medveda. Naravno da takva zajednica ne može da opstane - kaže ovaj rođeni Zvezdarac i ističe:

- Ja sam čovek iz druge dimenzije, proputovao sam 142 države, govorim četiri jezika i pročitao sam više od 5.000 knjiga! E sad, opet mi sa sto strana stižu ponude da učestvujem u sličnim projektima, i to za ozbiljne pare. Iako je kroz moje ruke prošlo na stotine miliona, već su mi ponudili između 300.000 i 400.000 evra da budem 10 meseci u nekom rijalitiju, a to nisu male pare.

Kristijan Golubović danas ima poslovni sastanak sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom TV Pink:

- On je čovek biznismen i interesuje ga profit, zna šta radi. Ima ideju da pokrene novi rijaliti sa mnom koji ne bi bio "šablonski". Sešćemo i razgovarati o tome kakva je njegova vizija, pa ćemo videti šta će od svega toga biti.

Za kraj, Kristijan poručuje da bi mnogo više pažnje i podrške u medijima trebalo da se pruži mladim talentima, poput matematičara.

- To su sjajni klinci koji svake godine osvajaju gomilu medalja na raznim takmičenjima. Nažalost, takve vesti završe u nekom malom članku u novinama. Ali zato su sve naslovne strane pune priča o nekoj Luni Đogaj, Bože me sačuvaj! Ko je ona i kako je to zaslužila!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.