KRIZNI ŠTAB SAOPŠTIO NAJNOVIJE VESTI! Ovako stoje stvari kada je u pitanju sledeći vikend!
Krizni štab, Foto: Printscreen

bitno

KRIZNI ŠTAB SAOPŠTIO NAJNOVIJE VESTI! Ovako stoje stvari kada je u pitanju sledeći vikend!

Istakao je, opet samo od poštovanja mera, odnosno od ponašanja građana zavisi koje će mere biti donete u narednom periodu...

Objavljeno:

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković nije danas mogao da precizira koliko će sledećeg vikenda trajati policijski čas.

"Koliko će trajati zabrana kretanja narednog vikenda će zavisti od povećanja ili smanjenja broja obolelih", izjavio je Gojković.

Dakle, istakao je, opet samo od poštovanja mera, odnosno od ponašanja građana zavisi koje će mere biti donete u narednom periodu.

Kaže da će se videti od sutra kakve će biti brojke i koliko će građani poštovati mere, kao i da će prema tome biti donete i mere za predstojeći vikend i naredni vremenski period.

Isto važi, kaže, i kad je reč o pitanju kada se može očekivati fizički povratak na posao svih koji rade od kuće.

"Mi smo, prateći epidemiološku situaciju, odlučili da se sutra krene sa olakšavanjem mera, ali svi građani moraju da budu svesni da ćemo, ukoliko se ne budu poštovale uvedene mere, morati ponovo da donesemo drastičnije odluke", rekao je Gojković.

Ukoliko budemo disciplinovani, poštovali mere i socijalnu distancu, zaključio je, brže ćemo se i vratiti svakodnevnom životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.