TIP KOJI JE PRIJAVIO LEVIJATAN PRIVEDEN ZBOG OMETANJA SLUŽBENIH LICA! Bihali: Prevarantima je mesto iza rešetaka
Savić smatra da su ovim počeli pritisci na njega, Foto: Printscreen/Youtube

DOK JE IZVEŠTAVAO S ULICA BEOGRADA

TIP KOJI JE PRIJAVIO LEVIJATAN PRIVEDEN ZBOG OMETANJA SLUŽBENIH LICA! Bihali: Prevarantima je mesto iza rešetaka

Savić smatra da su ovim počeli pritisci na njega

Objavljeno:

Bojan Savić iz Građanske patrole napisao je na svom Fejsbuk profilu da je uhapšen sinoć dok je izveštavao sa ulica grada u uživo prenosu putem Instagrama.

On je naveo da su dvojica inspektora iscenirali i isprovocirali konflikt i ,,uhapsili ga pod izgovorom da je ometao službena lica u vršenju dužnosti'':

Dodao je da je tučen u kolima i da mu je jedan od inspektora udarcem u levo uvo probio bubnu opnu. Napisao je i da su sve snimke sa telefona, kamera i diktafona izbrisali i da su zadržali njegov automobil zbog veštačenja.

On smatra da su ovim počeli pritisci na njega i da je to još jedan dokaz ,,da se istina u ovoj zemlji ubija''.

Pavle Bihali iz ,,Levijatana'' smatra da mu je ,,mesto iza rešetaka'':

Bojan Savić se predstavlja da ima udruženje "građanska patrola" - nema, to ne postoji niti je registrovano. Vara ljude da mu uplaćuju pare na račun kako bi mogao da se vozika noću i vređa pripadnike MUP-a, ali i sve druge građane koji poštuju red. On nije nikakav nezavisan novinar, niti bilo šta slično, jer to možemo svi izvaditi lažne legitimacije i preplaviti ulice. U pitanju je cirkuski prevarant koji je tražio par minuta slave preko ozbiljnih institucija. Vožnja bez tablica, bahaćenje po gradu, izigravanje kriminala, provociranje pripadnika MUP-a, i nepoštovanje elementarnih zakona ima svoj kraj. Inače, u pitanju je prodavač fuš patika i garderobe koji je na ovaj način pokušao da osnaži svoj budžet, a ošteti državni, a i podsetiću šta je pisao o Romima 2013. godine:

foto: PrintscreenFacebook

Ovakvim prevarantima i oportunistima je mesto iza rešetaka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.