DA LI SE SEĆATE HEROINE IZ NIŠA, lica punog ožiljcima nakon celog dana pod maskom? I Milena je ZARAŽENA KORONOM
Milena Stojanović, Foto: Printscreen

AU

DA LI SE SEĆATE HEROINE IZ NIŠA, lica punog ožiljcima nakon celog dana pod maskom? I Milena je ZARAŽENA KORONOM

Milena je bila u prvim redovima na Kliničkom centru u Nišu kao volonter

Objavljeno:

U vreme korone i vanrednih mera, oni su ti koji su pod punom opremom na prvoj liniji borbe, a fotografije njihovih lica nakon višečasovnog nošenja zaštitnih maski svedoče o njihovoj požrtvovanosti. To su naši lekari, heroji kojima svako veče aplaudiramo u znak podrške, a jedno od herojskih lica Srbije, anesteziolog Kliničkog centra u Nišu Milena Stojanović, takođe je zaražena ovim virusom.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potvrdio je da je Milena, junakinja našeg doba iz Grdelice, zaražena korona virusom, ali je dodao i da je ona pred izlečenjem i da se oseća dobro.

Zaražena je, ali se oporavlja. Dobila je prvi test posle dvadesetak dana da je negativna. Čekamo sad još jedan test - rekao je Cvetanović.

Milena je bila u prvim redovima na Kliničkom centru u Nišu kao volonter, a njene ožiljke na licu od celodnevnog nošenja maski uslikali su mnogi mediji. U KC Niš kažu da je slogan pod kojim rade "Dalje nećeš moći!"

Kako je obelodanio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović gostujući na TV Leskovac, među zaraženima od korona virusa je i načelnik Hiruškog sektora i cenjeni hirurg Predrag Ivanović koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru Niš.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.