NIŠLIJA (80) NAPRAVIO POMETNJU PRE ODLASKA U BOLNICU: Zaražen došao u poštu da podigne penziju
Hteo je samo da podigne penziju, ilustracija, Foto: Printscreen

pometnja

NIŠLIJA (80) NAPRAVIO POMETNJU PRE ODLASKA U BOLNICU: Zaražen došao u poštu da podigne penziju

Prisutni su odmah alarmirali policiju

Objavljeno: 19:37h

Neposredno pre što je sanitetom krenuo za Niš na hospitalizaciju zbog pozitivnog testa na prisustvo korona virusa, osamdesetogodišnjak iz Prahova napravio je pravu pometnju pojavivši se u pošti u ovom selu. Iako je stavio zaštitnu masku i rukavice, ovaj Prahovljanin, kome je pozitivan rezultat na korona virus potvrđen u utorak došao je u poštu da podigne penziju.

Prisutni su odmah alarmirali policiju uplašeni za rizik od korona virusa, ali je deda ipak insistirao da mu daju njegov novac, a zatim je u svom domu sačekao medicinsku ekipu koja ga je zajedno sa još dve pacijentkinje iz Srbova i Negotina odvela u niški novi Klinički centar.

Na Fejsbuk stranici Prahova objavljeno je i saopštenje porodice ovog čoveka da on nema simptome kovida-19 "osim da je test pokazao da je pozitivan ali se testovi moraju ponoviti jer mogu biti i nepouzdani". Dalje se u saopštenju navodi da je poželjno da se “porodica ne uznemirava putem telefona”, ali i da pošta u selu neće raditi sve dok se ne izvrši dezinfekcija prostorija i ne obezbedi novo osoblje.

Ovaj čovek, inače, nema nikakvih simptoma, osim što je prošle sedmice imao temperaturu zbog koje se javio u kovid-ambulantu, a testiran je 9. aprila. Rezultati su stigli u utorak sa spiskom šta treba da ponese u bolnicu i preciznim uputstvom da nigde ne izlazi i kako da se ponaša do odlaska u karantin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.