ČARLI MOŽE BITI VAŠ! Azil za konje Staro Brdo je objavio neverovatan oglas! OVO JE CELA PRIČA O PRELEPOJ ŽIVOTINJI
Čarli

DA LI ISPUNJAVATE USLOVE?

ČARLI MOŽE BITI VAŠ! Azil za konje Staro Brdo je objavio neverovatan oglas! OVO JE CELA PRIČA O PRELEPOJ ŽIVOTINJI

- Na prvi pogled Čarli izgleda kao i bilo koji drugi konj. Samo uvećan. Predivni alat od oko 175 cm u grebenu, nikoga nije ostavio ravnodušnim, stoji u objavi...

Objavljeno:

Azil za konje "Staro Brdo" - Horse sanctuary "Old Hill" je na zvaničnom Fejsbuk profilu postavio veoma interesantan oglas, a onda su objavili i životnu priču ovog prelepog konja.

- Na prvi pogled Čarli izgleda kao i bilo koji drugi konj. Samo uvećan. Predivni alat od oko 175 cm u grebenu, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Belgijski toplokrvni kastrat, rođen 2003. Zato i nema potrebe puno da ga hvalimo, neka fotografije govore.

Ali Čarli nije kao bilo koji drugi konj. Nekada perspektivni preponaš, jednog je dana pao sa jahačem.

Dijagnoza: Voblerov sindrom.

- Ovo je zdravstveni problem koji se javlja usled pritiska na kičmenu moždinu u vratnom delu kičme i koji utiče na prenos signala između mozga i ostalih delova tela, najčešće stražnjih nogu. Ali sve dok je u ovom stanju nisu mu potrebni nikakvi posebni uslovi i nega, samo sloboda kretanja ii kvalitetna ishrana. Čarli je u azilu već više od tri godine i za sve to vreme nije pokazao nikakve promene, već hoda, kasa i galopira bez većih problema.

Zato je došao čas da mu pronađemo novi dom, u kome će biti isključivo ljubimac i ukras u nečijem životu i dvorištu. Bez jahanja ili bilo kakvog rada, bez vezivanja i sputavanja. Slobodan. Zaštićen. Voljen.

Ukoliko želite da Čarliju pružite dom za zauvek, javite nam se u inbox ili na azilstarobrdo@gmail.com i napišite koje uslove za njegov prihvat imate. Kontaktiraćemo sve koji uđu u uži izbor.

Ukoliko ste se već prijavljivali a niste prošli do sada, možete se javiti ponovo. Veliki broj prijava pristigne i, nažalost, ne mogu dobiti svi, ali dajemo sve od sebe da dobije onaj kome je to od najvećeg značaja, a to je, u ovom slučaju, Čarli, stoji na njihovom Fejsbuku.

Prijave tipa: „Ja bi uzo konja.“ ne uzimamo u razmatranje.

Obavezno potpisivanje Ugovora za udomljavanje Čarlija (pročititati pre prijave):

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.