SVIM KUCAMA BIH POŽELEO OVAKVU PORODICU: Leo je lepo vaspitan pas, ali jednoj stvari nikako ne može da odoli!
Moja porodica je puna ljubavi i ja sam veoma srećan kad smo svi zajedno, Foto: Privatna arhiva, Profimedia

ESPRESO LJUBIMAC

SVIM KUCAMA BIH POŽELEO OVAKVU PORODICU: Leo je lepo vaspitan pas, ali jednoj stvari nikako ne može da odoli!

Moja porodica je puna ljubavi i ja sam veoma srećan kad smo svi zajedno

Objavljeno: 22:46h

Veza između Lea i Jovane je neraskidiva, ali on najviše voli kad mu u goste svrate Nađa i Nina:

,,Ćao svima, ja sam Leo. Imam dve godine, još malo pa punim tri. Živim u Vranju, a inače sam došao iz Čačka.

Dva meseca nakon što sam se rodio, gazda me je stavio u auto i odvezao u Vranje kod moje nove porodice. Nisam ni znao gde idem i bio sam veoma uplašen. Ali, gle čuda, došao sam kod jedne devojke Jovane koja je uvek nasmejana i mnogo me voli...

foto: Privatna arhiva

Prvi put kad me je uzela u naručje, osetio sam njenu ljubav. Naravno, tu su i mama Goca i tata Miljan sa kojima inače spavam, i brat Aleksandar koji me svakodnevno vodi u parkić da se igramo lopticom.

Moram da kažem da nikada nisu podigli glas, sve su me naučili sa ljubavlju - gde da piškim, gde mi stoji hrana, da ne jedem papuče... (Mada nekad na kvarno uzmem po koju čarapu)

foto: Privatna arhiva

Nego, da se vratim na početak. Nisam ni znao kako se zovem dok moja Jovana nije počela da me zove: ,,Leo, Leo''! Lepo ime, mogu vam reći, baš za frajera kao što sam ja.

Moram da vam ispričam jedan deo priče koji dokazuje to da vaš pas razume sve što kažete: Bio sam u novom domu nedelju dana kada sam se razboleo, povraćao i imao temperaturu. Nešto mi se čudno dešavalo... Moja Jovana me odvela kod veterinara i tamo sam prvi put primio injekciju. Plakali smo zajedno... Onda sam dobio neku tabletu zbog toga što nisam bio dobro očišćen od parazita. Kad smo došli kući, e tu počinje naša povezanost.

foto: Privatna arhiva

Jovana je plakala i držeći me u rukama govorila mi je: ,,Leo, budi dobro, molim te''! Gledala me pravo u oči iz kojih su lile suze. Tada sam zacvilio, a ona me molila da izdržim. Nije spavala, svaki tren je provodila sa mnom. Nigde nije išla. Kada bih ustao, prvo bih nju ugledao. Mazila me i negovala, svi su negde odlazili, ali ona je uvek bila tu. I tako dan za danom, ja sam se oporavio. Usledila je vakcina koja me nije bolela zbog toga što je Jovana išla sa mnom. Zatim je na red došla naša prva šetnja i prvo bacanje loptice u parkiću. Bio sam jako srećan!

Najviše volim kad mi dođu Nađa i Nina

Pitate se ko su one? E, one su devojčice Jovanine rođene sestre. Ninu sam upoznao kada je imala četiri godine, a Nađa je beba koju sam upoznao čim se rodila i zato je mnogo čuvam. Ona porasla uz mene i mnogo se volimo. Zove me: ,,Lejo'', baš je slatka. Uskoro će napuniti dve godine. Igramo se zajedno i čuvam je kad spavka. Kad plače, ja joj donesem lopticu da se igramo jer znam da ona to voli. A voli i da me mazi i češka.

foto: Privatna arhiva

Moja porodica je puna ljubavi i ja sam veoma srećan kad smo svi zajedno. Da se ne hvalim, ali sam mnogo lep i beo kao sneg, to mi svi kažu.

Osvojio sam prvo mesto na pedigre takmičenju za najsrećnijeg ljubimca. Pobedio je moj video na kome se radujem što je moja Jovana konačno došla sa puta na kome se malo zadržala. To mi je palo malo teže, ali je sad tu i ne razdvajamo se nikada više. Sve ih mnogo volim i poželeo bih svim kucama ovakvu porodicu.... Voli vas i ljubi Leo!''

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše nove rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.