U ČAČKU JE PETA OSOBA UMRLA OD KORONE: Ima još novoobolelih
ilustracija, Foto: RINA

tuga

U ČAČKU JE PETA OSOBA UMRLA OD KORONE: Ima još novoobolelih

Sa radom je počela i privremena bolnica u sportskoj hali "Mladost" u naselju Atenica

Objavljeno:

U Čačku je preminuo muškarac koji je bolovao od korona virusa, on je ;peta žrtva tog virusa u ovom gradu, saopštio je danas gradski Radni tim za praćenje korona virusa, navodeći da je preminuli imao 54 godina i bio zaposlen u vojnoj Kompaniji "Sloboda".Šest osoba iz Čačka obolelo je od korona virusa u poslednja 24 sata, pa je ukupan broj obolelih 50.

U samoizolaciji u kući u Čačku se nalazi 316 osoba, sa radom je počela i privremena bolnica u sportskoj hali "Mladost" u naselju Atenica u kojoj su za sada smeštena četiri pacijenta, a u toku dana se očekuje novi prijem pacijenata u toj hali.

U Opštu bolnicu u Čačku, na infektivno odeljenje, u poslednja 24 sata primljena su dva nova pacijenta zbog korona virusa. ;Na tom odeljenju nalazi se ukupno 24 pacijenta koji su oboleli od korona virusa, od kojih je jedan sa težom kliničkom slikom i na respiratoru. ; Jedan pacijent sa korona virusom jutros je prebačen iz čačasnke bolnice u Klinički centar u Kragujevac i nalazi se na respiratoru.

U Opštoj bolnici u Čačku postavljen je tunel za dezinfekciju koji će služiti za veću zaštitu zdravstvenih radnika u toj zdravstvenoj ustanovi

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.