CEO VIKEND NISMO SMELI NAPOLJE, A SADA JE SAOPŠTENA VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Gledajte samo ovo!
ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

vremenska prognoza

CEO VIKEND NISMO SMELI NAPOLJE, A SADA JE SAOPŠTENA VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Gledajte samo ovo!

Jutarnja temperatura biće od pet do 12 stepeni, na jugoistoku oko dva stepena, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni Celzijusa

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od pet do 12 stepeni, na jugoistoku oko dva stepena, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, jutarnja temperatura biće oko 12 a najviša dnevna oko 26 stepeni. Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar.

U Srbiji u utorak naoblačenje i zahladjenje sa kišom i pojačanim severozapadnim vetrom, ponegde i lokalnim pljuskovima, najpre na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima. Na planinama posle podne i uveče kiša će preći u susnežicu i sneg.

Tokom noći izmedju utorka i srede sa severozapada se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. U ostalim danima do kraja narednog sedmodnevnog perioda biće pretežno sunčano. U sredu i četvrtak jutra će biti hladna sa slabim mrazem i dnevnom temperaturom oko, a zatim i iznad prosečnih vrednosti.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 13. april 2020: Biometeorološke prilike pred očekivanu promenu vremena mogu uticati na pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika, pa im se preporučuje dodatna opreznost i smanjenje fizičkih napora. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.