PRVI REZULTATI RADA INTERNET PIJACE: Registrovan 771 proizvođač hrane, jedan prodao tonu šargarepe u prvom satu!
ePijaca je počela sa radom u petak, Foto: AP

Evo kako funkcioniše ePijaca

PRVI REZULTATI RADA INTERNET PIJACE: Registrovan 771 proizvođač hrane, jedan prodao tonu šargarepe u prvom satu!

Poseta ePijaci raste iz sata u sat

Objavljeno:

U petak, 10. aprila u 12 sati počela je sa radom ePijaca. Samo u prvom satu rada ePijace poljoprivredno gazdinstvo iz Trstenika prodalo je 1 tonu šargarepe.

Takođe, u istom satu je preduzeće koje snabdeva trgovačke lance kupilo od malih poljoprivrednih gazdinstava ranog svežeg povrća i mlečnih proizvoda u iznosu od pola miliona dinara. Narednih dana će nastaviti sa kupovinom proizvoda od malih poljoprivrednih gazdinstava širom Srbije, a isto će učiniti i pojedini veliki trgovački lanci.

Već prvog dana se registrovao 771 proizvođač hrane.

Poseta ePijaci raste iz sata u sat, tako da je prvog dana u svakom trenutku bilo oko 150 korisnika, dok je najveći broj korisnika koji su istovremeno koristili platformu bio 950. Tokom jučerašnjeg dana više od 19.000 ljudi je posetilo ePijacu.

ePijaca predstavlja i zamenu za tradicionalne pijace i tržnice koje su, zbog zaštite zdravlja građana, zatvorene tokom pandemije korona virusa. Na njoj svaki građanin jednostavnom pretragom željenih proizvoda i lokacije proizvođača na interaktivnoj karti Srbije može da direktno poruči robu i potom je od samog proizvođača ili pomoću neke od brojnih kurirskih službi dobije na kućnu adresu, bez obzira na to u kom se delu Srbije nalaze.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.