POPIJTE SODU NAŠTINU, POTOPITE NOGE, ČUVAJTE SE HELIKOPTERA: Ovo su najbizarniji saveti za borbu protiv korone!
Koronavirus/ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen

SULUDO

POPIJTE SODU NAŠTINU, POTOPITE NOGE, ČUVAJTE SE HELIKOPTERA: Ovo su najbizarniji saveti za borbu protiv korone!

Pojavile se nove teorije zavere o koronavirusu na društvenim mrežama

Objavljeno:

Društvenim mrežama svakodnevno kruže bizarni saveti o tome kako izlečiti koronu, ako je dobijete. Dakle, mnogi postovi nas nasmeju, ali isto tako i zabrinu kada ljudi apeluju na nešto što ne bi smelo da se radi!

Budući da je država u vanrednom stanju zbog koronavirusa jasno je, da nije normalno da bilo ko putem društvenih mreža širi različite teorije zavere o tome kako ne bi trebalo obavestiti lekara, ukoliko imate simptome ove respiratorne infekcije već da primenite savete koji će vam pomoći. Složićete se da je to zaista suludo.

Upravo su se na tviteru pojavile takve nebuloze kako sprečiti ili izlečiti koronu, počev od toga kako bi trebalo na prazan stomak popiti sodu bikarbonu sa limunom jer će to valjda ojačati imunitet, zatim potopiti noge u kadu sa zeolitom do toga da se lekarima ne prijavljuju simptomi infekcije već se predlaže samoinicijativno lečenje..

Potom su savetodavci nastavili u sledećem smeru da šire dezinformcije kako navodno kruži helikopter u Valjevu koji ispušta gas i koji u sebi sadrži toksin koji uništava pluća i kako se to navodno namerno radi, kako bi se dosegao određeni broj zaraženih koronavirusom u Srbiji.

foto: Printscreen

Na sledećem tviter nalogu nalazimo jedan savet iz naroda, dakle, detaljno uputstvo kako bi trebalo dezinfikovati noge sa zeolitom i gde tačno može da se kupi taj mineral.

foto: Printscreen

Osim toga, još jedna od korisnica ove društvene mreže je imala svoje viđenje o tome zašto se epidemija dešava u doba uskršnjeg posta, odnosno kako je navela, zašto se ovaj "atak" dešava baš sada, te je potom pojasnila o čemu je reč. Druga, pak, živi u ubeđenju kako je svima nama ovo neko namerno uradio, pa se zapitala gde smo kolektivno pogrešili.

foto: Printscreen

Šta vi mislite o ovim teorijama zavere? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.