Mozzart i Zvezda obezbedili dve tone paketa za najugroženije
Mozzart i Zvezda obezbedili dve tone paketa za najugroženije, Foto: Promo

BRAVO

Mozzart i Zvezda obezbedili dve tone paketa za najugroženije

Akcija deljenja pomoći najstarijim zvezdašima se nastavlja

Objavljeno: 16:49h

Akcije podele pakete sa Zvezdom nastavak je realizacije paketa mera za najugroženije, koje je Mozzart pripremio neposredno po izbijanju vanrednog stanja. Mozzart je obezbedio preko 6.000 paketa pomoći koje volonteri ovog privrednog giganta distribuiraju širom Srbije, a deo toga danas su najstarijim zvezdašima uručili volonteri Mozzarta zajedno sa prvotimcima crveno-belih.

Mozzart, kao ekskluzivni beting partner prvaka Srbije i učesnika Lige šampiona, odazvao se pozivu crveno-belih da pomogne najstarijim navijačima Zvezde, i pripremio je više od dva tona hrane koja će biti podeljena penzionerima s članskim kartama beogradskog kluba širom Srbije.

Najstarije navijače, koji nemaju mogućnost kretanja zbog opasnosti koju po njim predstavlja pandemija virusa korona, posebno je obradovala činjenica da su im prve pakete pomoći uručili njihovi ljubimci, igrači Zvezde Radovan Pankov i Zoran Popović.

- Drago nam je što smo i u ovo vreme uspeli da obiđemo naše starije zvezdaše, kao i Zvezdine legende i da im ispred kluba uručimo mali znak pažnje. Nadam se da smo uspeli da im ulepšamo dan. Bitno je da se čuvaju, a mi se vidimo ubrzo na stadionu – rekao je Pankov.

Mozart je od početka pandemije virusa korona na prvoj liniji borbe protiv ove pošasti. Lider u oblasti igara na sreću u regionu donirao je dosad preko 400.000 evra što kroz finansijsku pomoć bolnicama, što kroz donaciju neophodne opreme, poput deset invazivnih respiratora, a nesebično pomažu i zaposleni ove kompanije kao volonteri angažovani na raznim poljima – na dostavljanju paketa najstarijim sugrađanima, prevozu dezinfekcionog materijala u javne institucije...

- Drago nam je što smo prepoznati kao kompanija koja izuzetno brine o dobrobiti zajednice u kojoj posluje. Zbog toga ovih dana imamo dosta poziva od onih kojima je pomoć potrebna, koje pokušavamo da uskladimo sa našom inicijativom i paketom mera koje smo pripremili za pomoć najugroženijima od pandemije COVID-19. Nastojimo da se odazivamo, a tako je bilo i sa Zvezdom, našim partnerom, s kojom smo se za nekoliko minuta dogovorili o realizaciji njihove ideje o pomoći najstarijim navijačima. U ovim teškim danima važno je i da ostanemo dobro raspoloženi, što nije baš lako, pogotovo najstarijima kojima je trenutno zabranjeno da izađu iz svojih kuća. Zato verujem da je najstarijim zvezdašima izuzetno prijalo da na svojim vratima vide momke koji su im doneli mnogo radosti. Veliki su igrači, sada su pokazali i kakvi su ljudi – reči su Borjana Popovića, direktora korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Akcija deljenja pomoći najstarijim zvezdašima se nastavlja, a iz Mozzarta i Zvezde poručuju da svaki član crveno-belih stariji od 65 godina može da očekuje prijatno iznenađenje narednih dana na svom pragu, bez obzira na to gde živi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.