JEDAN RADNIK U KPZ "ZABELA" ZARAŽEN JE KORONOM: Poznato je da li je bio u kontaktu sa osuđenicima
Poznato je da li je bio u kontaktu sa osuđenicima, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

neobično

JEDAN RADNIK U KPZ "ZABELA" ZARAŽEN JE KORONOM: Poznato je da li je bio u kontaktu sa osuđenicima

Reč je o zaposlenom koji nema nikakvih kontakata sa osuđenim i pritvorenim licima

Objavljeno:

Među zaraženima virusom covid-19 u Požarevcu, nalazi se i jedan od radnika Kazneno-popravnog zavoda "Zabela", star 52 godine. Kako su nam rekli u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) on nije bio u kontaktu sa osuđenim i pritvorenim licima.

- Kod zaposlenog u komercijalnoj službi KPZ Požarevac u Zabeli u sredu je potvrđeno prisustvo korona virusa. Reč je o zaposlenom koji nema nikakvih kontakata sa osuđenim i pritvorenim licima - kažu u UIKS i dodaju:

- Zaposleni je preko vikenda dobio temperaturu zbog čega se obratio Gradskom zavodu za zaštitu zdravlja i od ponedeljka nije dolazio na posao. Inače naši zaposleni sve vreme tokom rada nose zaštitne maske i rukavice testirani - kažu u UIKS.

Kako nam je rečeno u svim Kazneno- poravnim zavodima poštuje se preporuka i svima se bezkontaktno meri temperatura, u slučaju da neko ima on ne se vraća kući. Sada nakon potvrde prisustva virusa kod zaposlenog u KPZ Zabela u upravi kažu da će sačekati preporuku epidemiologa da li neki od zaposlenih koji su sarađivali sa obolelim treba da budu testirani na prisustvo kovid 19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.