RADNICI JURE U NIŠU SU DOBILI OVU PONUDU: Može biti i duplo veća ako radite vikendom!
Može biti i duplo veća ako radite vikendom, Foto: Printscreen

OVO SE TIČE SVIH NAS

RADNICI JURE U NIŠU SU DOBILI OVU PONUDU: Može biti i duplo veća ako radite vikendom!

Fabrika je kratko obustavila rad

Objavljeno:

Radnici „Jure“ u Nišu juče su se okupili ispred fabrike, zabrinuti za zdravlje jer je, kako su rekli medijima, jedan od njihovih kolega zaražen virusom korona i nalazi se u hali Čair, dok nekoliko radnika ima simptome.

Fabrika je kratko obustavila rad, da bi radnici ponovo bili pozvani da počnu sa radom 8. aprila, u tri smene. Radi se o zaposlenima u proizvodnji traka, šabova i airbaga.

Ipak, na mrežama se pojavila fotografija papira na kom piše nova ponuda za radnike "Jure", pred kojom će oni možda da popuste.

Naime, u ponudi piše da će se svim zaposlenima za svaki dan na poslu isplatiti bonus od 1.000 dinara, a ukoliko budu radili i subotom dobiće bonus od 2.000 dinara.

Takođe, navedeno je da će za sve one radnike koji na radnom mestu provedu više od pet dana u kontinuitetu takođe isplatiti bonus od 1.000 dinara.

Za svakih deset dana provedenih na radu, u kontinuitetu, ovi radnici dobiće bonus od 2.000 dinara, a za 15 dana bonus od 3.000 dinara.

- Svakom zaposlenom koji bude radio u kontinuitetu od počev od 09.06. do 04. 05. 2020. godine isplatiće se još i bonus u bruto iznosu od 3.000 dinara - takođe piše u ovom dopisu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.