VEROUČITELJ (39) JE DOSAD NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: Iza sebe je ostavio sina (1), poruka njegove žene BOLI
Predrag Jevtić, Foto: Privatna arhiva

TUGA DO NEBA

VEROUČITELJ (39) JE DOSAD NAJMLAĐA ŽRTVA KORONE U SRBIJI: Iza sebe je ostavio sina (1), poruka njegove žene BOLI

Nastavnik veronauke iz Valjeva umro u KBC „Dragiša Mišović“, njegova supruga je na lečenju u Beogradu, a sinčić od 14 meseci je srećom negativan

Objavljeno: 09:41h

Predrag Jevtić (39), nastavnik veronauke iz Valjeva, jednog od žarišta korone, preminuo je pre tri dana u KBC "Dragiša Mišović", gde se nalazio na lečenju jake upale pluća uzrokovane koronom i on je najmlađa žrtva virusa u Srbiji!

Vest je objavljena je na sajtu Eparhije valjevske, a Jevtić je iza sebe ostavio suprugu i četrnaestomesečnog sina, kao i majku, i kako se nezvanično saznaje, sahranjen je danas u porodičnoj grobnici u selu Belić.

Česte upale pluća

- Predrag je i ranije imao problema s plućima, imao je i bronhitis i česte upale pluća, a prošle zime je dosta vremena zbog toga proveo u bolnici, bio je narušenog zdravlja. Ne zna se kako se zarazio, ali se pretpostavlja da mu je supruga prenela virus. Prvo je kod nje ustanovljen, pre nekih 15-20 dana prebačena je na lečenje u Beograd - rekao je izvor.

On je dodao da je Predrag tada bio dobro, ali da se njegovo stanje, nekoliko dana nakon što je supruga hospitalizovana, pogoršalo. - Pre desetak dana je primljen u bolnicu u Valjevu, nakon čega je prebačen u KBC „Dragiša Mišović“. Poslednja četiri dana je bio veoma loše i na respiratoru. Supruga je i dalje u bolnici, stabilno je i pred kraj je terapije. Porodica je van sebe i teško podnosi sve ovo. Predrag i supruga imaju dete od 14 meseci, za koje je, srećom, ustanovljeno da je dobro i da nije zaraženo - naveo je izvor.

Radio u Lajkovcu

Predrag je bio dugogodišnji nastavnik veronauke u izdvojenim odeljenjima OŠ "Mile Dubljević" Lajkovac. On je, kako nezvanično saznajemo, ostao bez oca pre pet godina, a sa njegovom majkom i suprugom juče nismo uspeli da stupimo u kontakt. U komentarima jedne od objava o Jevtićevoj smrti na Fejsbuku jedna korisnica je priložila printskrin poruke njegove žene napisane u jednoj grupi na Vajberu:

- Mili moj Predraže, dušo moja, bio si anđeo koji je hodio zemljom i otišao si među anđele. Bila sam te nedostojna. Voleo si i ljubio ljude, čista i neiskvarena srca pristupao si svakome. Prosto teško će biti nastaviti dalje, ali naš mali Sava mi daje snagu. Završiću medicinsku, koju sam započela, i pomagati drugima. Naš sin i posao će mi biti smisao života. Moliću se anđelima za tvoju čistu dušu. Oprosti mi za sve. Gospod neka te čuva, lepoto i moje sve - navela je u emotivnoj poruci Predragova supruga.

Rođaka preminulog veroučitelja rekla je da nije mogla da ode na sahranu, s obzirom na to da je starija žena, kao i da juče nije uspela da stupi u kontakt s Predragovom majkom.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.