NA GAZELI PRIZOR KOJI SRBIJA NIKADA NIJE VIDELA DO SADA: Direktno uključenje šokiralo zemlju!
Mladen Mijatović, Foto: Printscreen

pooštrene mere

NA GAZELI PRIZOR KOJI SRBIJA NIKADA NIJE VIDELA DO SADA: Direktno uključenje šokiralo zemlju!

Uživo uključenje

Objavljeno:

U Dnevniku na televiziji Pinki i izvešavano je o aktuelnoj situaciji na beogradskim ulicama tokom trajanja policijskog časa. Obiđen je most "Gazela" odakle je podnet izveštaj građanima Srbije.

- Na ulicama su pripadnici Vojske Srbije, kao i pripadnici BIA, na ulicama su i radnici Javnog komunalnog preduzeća, kako bi grad normalno funkcionisano. Na ulicama mogu da se nađu ljudi koji imaju dozvolu za rad o kretanju tokom policijskog časa, kao i specijalnu dozvolu za rad. Mi smo trenutno na Gazeli, i danas je opet uspostavljen policijski punkt. Kontrolišu su se sva vozila koja nailaze sa jedne i druge strane. Policijska vozila patroliraju gradom i zaustavljaju sve koji se kreću tokom policijskog časa, ne bi li utvrdili da je sve regularno i po zakonu, rekao je Mladen Mijatović.

- Danas je Trećem osnovnom Tužilaštvu privedeno troje muškaraca, a tamo je uspostavljeno sporazumno priznanje krivice zbog okupljanja na javnom mestu, tri muškarca su u pitanju, nalazila su se u parku, kažnjeni su sa tri meseca zatvora.

foto: Printscreen

- Policajci sa Voždovca su uhapsili mladića (23) kod koga su zaplenili izvesnu količinu droge koja je bila namenjena za prodaju, a u Pirotu, Vršcu i Požarevcu se nalazi 136 osoba koje su prekršile mere samoizolacije, ističe Mladen Mijatović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.