RHMZ OBJAVIO KAKVO NAS VREME OČEKUJE SUTRA! Temperatura će ići do 20 stepeni, ali ĆE NEGDE DA MRZNE
Sutra ujutro sveže, Foto: Beta

VREMENSKA PROGNOZA

RHMZ OBJAVIO KAKVO NAS VREME OČEKUJE SUTRA! Temperatura će ići do 20 stepeni, ali ĆE NEGDE DA MRZNE

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme

Objavljeno:

U Srbiji će sutra ujutro biti sveže, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a u centralnim, istočnim i južnim krajevima ponegde se očekuje i slab mraz na dva metra visine, dok će tokom dana biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus četiri stepena na jugu do šest stepeni Celzijusa na severu, a najviša od 16 do 20 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutro biti sveže, na širem području grada slab prizemni mraz a tokom dana sunčano i toplo. Duvaće slab vetar, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od četiri do šest stepeni, a najviša oko 20 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u četvrtak i petak ujutru ponegde biti slab prizemni mraz. Tokom dana pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom iznad proseka, samo se u utorak, 14. aprila, očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu, 8. april, 2020: Biometeorološke prilike će biti povolјnije za hronično obolele i osetlјive osobe, ali se izvesna pažnja savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Nesanica i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.