OVO JE PROSTO DA TE DUŠA ZABOLI: Otkrivena je NAJTUŽNIJA istina o veroučitelju KOJI JE UMRO OD KORONE
Iza sebe je ostavio suprugu i četrnaestomesečnog sina., Foto: Privatna arhiva

TUGA

OVO JE PROSTO DA TE DUŠA ZABOLI: Otkrivena je NAJTUŽNIJA istina o veroučitelju KOJI JE UMRO OD KORONE

Eparhija valjevska, koja je nedavno ostala bez episkopa Milutina, koji je takođe preminuo od posledica virusa korona, objavila je da je Jevtić “učenicima više generacija prenosio znanje o nauci Hristovoj, jednako svedočeći sve jevanđeoske vrline

Objavljeno: 14:51h

U Kliničko-bolničkom centru “Dragiša Mišović” u Beogradu, preminuo je Predrag Jevtić (39) iz Valjeva, dugogodišnji nastavnik veronauke u izdvojenim odeljenjima Osnovne škole “Mile Dubljević” iz Lajkovca.

Kako nezvanično saznajemo, Jevtić je bolovao od astme zbog čega je spadao u rizičnu kategoriju.

Kako mediji prenose, posle završenog Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u Beogradu, postao je veroučitelj u lajkovačkim selima Bogovađa, Vračević, Bajevac, Markova Crkva, Ratkovac i Nepričava.

Eparhija valjevska, koja je nedavno ostala bez episkopa Milutina, koji je takođe preminuo od posledica virusa korona, objavila je da je Jevtić “učenicima više generacija prenosio znanje o nauci Hristovoj, jednako svedočeći sve jevanđeoske vrline.

- Nesebičan i spreman da u svakom trenutku pomogne i pruži ljubav svakoj duši koja je za njom vapila, da se žrtvuje za bližnjeg tokom celog zemaljskog života. Zbog toga je onima koji su ga poznavali nalikovao samom anđelu – ističu u Eparhiji valjevskoj.

Iza sebe je ostavio suprugu i četrnaestomesečnog sina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.