APLAUZ ZA NOVOSADSKE POLICAJCE: Tokom najduže zabrane kretanja su ih SVI ZVALI, ovo nisu mogli da odbiju nikome
Novosadski pripadnici MUP pomagali građanima, Foto: Prentscren

SVAKA ČAST

APLAUZ ZA NOVOSADSKE POLICAJCE: Tokom najduže zabrane kretanja su ih SVI ZVALI, ovo nisu mogli da odbiju nikome

Policajci su posle molbe jedne Novosađanke za pomoć otišli do nje, uzeli zdravstvenu knjižicu, a zatim do apoteke i doneli joj prepisani lek

Objavljeno:

Za vreme najduže zabrane kretanja minulog vikenda, novosadski policajci iz Policijske stanice Detelinara su bili na usluzi građanima i donosili im lekove. Upravo njima se obratilo dvoje građana, penzioner iz Veternika koji poštuje izolaciju, ali i Novosađanka koja zbog policijskog časa nije mogla da ode do apoteke po propisan medikament. Već je bilo prošlo 13 časova kada je u subotu počeo policijski čas, a policiji na Detelinari se preko telefona obratio penzioner, inače srčani bolesnik, koji nikako nije mogao da ode do Novog Sada. Objasnio je čuvarima reda svoju situaciju i da ne sme da ostane bez terapije, i oni su mu obećali da će mu dopremiti lek. - U izolaciji sam zbog svojih godina i to poštujem od prvog dana, i kao jedina mogućnost mi je ostalo da se obratim policiji - priča nam Milorad Jovičić (67), iz Veternika.

- Vrlo ljubazno su me saslušali, dao sam im adresu gospođe u Novom Sadu kod koje se nalazio moj lek, a koji mi je stigao iz Amerike. Dao sam im njenu i svoju adresu. Posle petnaestak minuta, kako dalje priča Jovičić, na vratima se pojavio operativac sa lekom u rukama. Penzioner nije mogao da veruje da su tako brzo sve odradili. Policajci su posle molbe jedne Novosađanke za pomoć otišli do nje, uzeli zdravstvenu knjižicu, a zatim do apoteke i doneli joj prepisani lek, uz želje da što pre ozdravi. NA USLUZI Smatrajući da je njihova dužnost i da pomažu građanima i budu im na usluzi kada je to potrebno, policajci iz PS Detelinara, kažu da im je drago što su ovo dvoje građana poštovali zabranu kretanja i obratili im se za pomoć.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.