KOSMAJAC JE U SVE GOREM STANJU: Kada je došao na kliniku, imao je nešto što je zgranulo sve prisutne!
Dragoslav Kosmajac, Foto: Zorana Jevtić

stanje se podoršava

KOSMAJAC JE U SVE GOREM STANJU: Kada je došao na kliniku, imao je nešto što je zgranulo sve prisutne!

Dragoslav Kosmajac je 30. marta primljen na Infektivnu kliniku zbog koronavirusa, da bi nedelju dana kasnije došao do respiratora zbog stanja koje se pogoršalo.

Objavljeno:

Dragoslav Kosmajac (67) je 6. aprila priključen na respirator usled oboljenja oba plućna krila i koronavirusa, a trenutno je situacija loša jer ima vodu u plućima.

Nakon sedam dana virus je napredovao, pa su preduzete još jače mere u cilju oporavka, a kako "Alo!" saznaje, on je po prijemu kod sebe imao 70.000 evra.

Po saznanju u vezi novca, po isti je došla njegova supruga.

Kosmajac je, podsećanja radi, u javnosti poznat kao kontroverzni biznismen i po tome što je pravosnažno oslobođen optužbi za nezakonitu uknjižbu zemljišta, što mu se na kraju jedino stavljalo na teret.

U Republici Srbiji je do 15 časova 6. aprila 2020. godine registrovano ukupno 2.200 potvrđenih slučajeva COVID 19. Još 7 preminulih od korona virusa, ukupno 58 žrtava, saopštio je Predrag Kon.

Preminule su 3 (tri) osobe muškog pola, i četiri (4) osobe ženskog pola. Prosek njihovih godina je 64,5 i oni su imali komorbiditete, odnosno više drugih pridruženih bolesti koje su doprinele neželjenom ishodu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.