U OVOJ SRPSKOJ OPŠTINI UOPŠTE NEMA OBOLELIH OD KORONAVIRUSA: Predsednik otkrio kako im to polazi za rukom
Predsednik otkrio kako im to polazi za rukom, Foto: Pr

stanje odlično

U OVOJ SRPSKOJ OPŠTINI UOPŠTE NEMA OBOLELIH OD KORONAVIRUSA: Predsednik otkrio kako im to polazi za rukom

On je rekao da se dezinfekcija ulica vrši od samog početka

Objavljeno:

Žarko Đokić, predsednik opštine Kosjerić, kazao je da ova opština još uvek nema nijednu osobu zaraženu koronavirusom. Đokić je za TV Pink rekao da se opština Kojserić pridržava svih mera koje je donela Vlada Republike Srbije.

- Mi nismo žurili sa merama, kako je Vlada donosila mere, mi smo te mere sprovodili. Ne opuštamo se od samog početka. Policija je odradila svoj posao kako treba, na samom početku je 56 građana u izolaciji. Ti građani se prate tri puta dnevno - kazao je Đokić.

On je rekao da se dezinfekcija ulica vrši od samog početka.

- U saradnji sa Zavodom za javno zdravlje opština Kosjerić je nabavila hipohlorid i Zavod nam je dao recepturu kako se prskaju trotoari, ulice, parkovi, parkinzi oko mega marketa i Doma zdravlja - pojasnio je Đokić.

Kako dodaje, oko Doma zdravlja svakodnevno prskaju hipohloridom, prilaz, ulaz, a stambene zgrade prskaju dva puta nedeljno.

Đokić se zahvalio građanima opštine Kosjerić, koja se nalazi na pola puta između Valjeva i Užica, što su disciplinovani, a zahvalio se i zdravstvenim radnicima, volonterima i policiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.