LAŽNE VESTI DIREKTNO UGROŽAVAJU ŽIVOTE! Ana Brnabić objasnila kako neproverene informacije utiču na pacijente!
Foto: Slobodan Miljević

izjava

LAŽNE VESTI DIREKTNO UGROŽAVAJU ŽIVOTE! Ana Brnabić objasnila kako neproverene informacije utiču na pacijente!

Ona je navela da su medijski navodi da su se prvi zaraženi korona virusom krili neko vreme kako bi Srpska napredna stranka prikupila potpise za sada otkazane lokalne i parlamentarne izbore "direktna optužba"

Objavljeno:

Premijerka Ana Brnabić kazala je da "lažne vesti" koje se pojavljuju tokom trenutne zdravstvene krize izazvane korona virusom direktno ugrožavaju živote, i da lične i profesionalne diskvalifikacije trebaju da sačekaju period nakon okončanja epidemije.

- Mi smo u prvih nekoliko dana imali veliki broj zdravstvenih radnika koji su se prijavljivali da volontiraju... Kada plasirate 'lažnu vest' da nema zaštitne opreme, može da se dogodi da se oni ne javljaju na posao, pronalaze izgovore... znači direktno ugrožavate ljudske živote - ocenila je Brnabić na TV Pink.

foto: Kurir tv printscreen

Ona je navela da su medijski navodi da su se prvi zaraženi korona virusom krili neko vreme kako bi Srpska napredna stranka prikupila potpise za sada otkazane lokalne i parlamentarne izbore "direktna optužba".

- Nemojte sada da (napadate) lični i profesionalni kredibilitet ljudi... Nemojte da kritikujete stručnjake zato što sede sa predstavnicima Vlade - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.