VAZDA SI BIO PRVI U SVEMU! DRŽI SE! Pripadnik SAJ-a iz Trstenika oboleo od koronavirusa uputio jaku poruku svima!
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice se uspešno oporavlja od korona virusa, Foto: Facebook

rasinski okrug

VAZDA SI BIO PRVI U SVEMU! DRŽI SE! Pripadnik SAJ-a iz Trstenika oboleo od koronavirusa uputio jaku poruku svima!

Nesumnjivo da je izuzetna fizička spremnost koju ima pacijent uticala da relativno brzo i bude poslat na oporavak kod kuće

Objavljeno: 05.04.2020. 18:21h
  • 7

Pripadnik SAJ-a iz Trstenika, M.M.(31),koji je bio prvi pacijent iv ove opštine sa potvrđenim korona-virusom pušten je iz bolnice i oporavlja se kod kuće,a putem društvenih mreža poručuje koliko je važno pravovremeno javljanje lekarima i pozitivan duh.

- Hvala svima na podršci i divnim rečima❤️❤️❤️- poručuje M.M.(31).

-Čuvajte sebe i svoje bližnje. Javite se doktoru čim osetite navedene simptome. Puno sreće i zdravlja vam želim. Budite pozitivni,jaki,istrajte!!!

Posle ostavljene poruke “nikad ne odustaj” pripadniku elitne MUP Srbije javilo se na desetine prijatelja, poznanika,ali i Trsteničana koji ga lično ne poznaju,kako bi mu poželeli što brži oporavak.

-”Drži se klaso”, “Vazda bio prvi u svemu”, “Ozdravi nam brzo,vrati nam se nasmejan,kao i uvek”-samo su neke od brojnih poruka podrške, pripadniku Specijalne antiterorističke jedinice,koji živi i radi u Beogradu.

Korona virus je kod ovog Trsteničanina,koji je nakon završene Srednje škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici,diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, potvrđen je 26.marta. Dan ranije, primljen je u Opštu bolnicu Kruševac. Epidemiolozi su odmah počeli da rade na rekonstrukciji kontakata koji je imao njegov mladić. Nesumnjivo da je izuzetna fizička spremnost koju ima pacijent uticala da relativno brzo i bude poslat na oporavak kod kuće.

Prema poslednjim informacijama “Novosti”,u Rasinskom okrugu je potvrđeno 60 slučajeva KOVID-19. Virus je registrovan na teritoriji Kruševca,ali i svih pet opština u okrugu. Podaci zvaničnog sajta kovid-data od 4.aprila, ukazuju da je u samoizolaciji u Kruševcu 1.164 lica, Trsteniku-254, a Aleksandrovcu – 214. Slede Varvarin sa 182, Brus sa 88,dok je u Ćićevcu u samoizolaciji-78 lica.

Sumnjivi pacijenti idu u školski dispanzer

Pregledi u posebnoj ambulanti za pacijente sa simpotmima respiratornih infekcija se ne zakazuju u Domu zdravlja "Dr Sava Stanojević" u Trsteniku.Ambulanta u zgradi školskog dispanzera otvorena tokom cele nedelje od 7 do 19 sati,dok prirodno,u svako doba dežura Hitna pomoć.Kontakt sa lekarima specijalistima u hitnim slučajevima moguć je na broj telefona 037/712-020.Kol-centar za starije sugrađane sa dežurstvom od 8 do 19 sati :037/714-638 i 064/8613493. Brojevi telefona Crvenog krsta Trstenik su:037/714-220 i 064/86-13-491

Bonus video:

(Espreso.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media