ŽAKI, BIBILICE, DEBELICE, KAO VMA SI, IMAŠ ŠIROKE STUBOVE I VELIKE ULAZE Fajt Vučićevića i Tatalovićke se nastavlja
Ona je zamolila svoje pratioce da se ne raspravljaju sa urednikom Informera, ali se on ni tu nije zaustavio, Foto: Print Screen Youtube

PLJUŠTE PROZIVKE

ŽAKI, BIBILICE, DEBELICE, KAO VMA SI, IMAŠ ŠIROKE STUBOVE I VELIKE ULAZE Fajt Vučićevića i Tatalovićke se nastavlja

Ona je zamolila svoje pratioce da se ne raspravljaju sa urednikom Informera, ali se on ni tu nije zaustavio

Objavljeno:

Rat na društvenim mrežama između glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića, i novinarke televizije N1 Žakline Tatalović još uvek bukti.

Sve je počelo tako što je Vučićevića iznervirao nastup ove novinarke na konferenciji za novinare koju su držali stručnjaci kako bi javnosti saopštili najnovije podatke u vezi sa infekcijom Covid-19.

On je bio besan novinarkinim nastupom i pitanjima koja je postavila stručnjacima smatrajući kako kroz pitanja ona njih indirektno proziva, a istovremeno i rad države.

Stoga je vidno izrevoltiran na društvenim mrežama isprozivao Tatalovićevu rekavši da ide da fotografiše grudi jer joj to mnogo bolje ide.

Ona je, zatim, postavila video sa konfenerncije na kome se čuju pitanja Vučićevića upućena Vučiću u kome je pomenuo opozicione političare poput Boška Obradovića:

Tatalovićeva je na Tviteru poručila mladim novinarima da je ovo primer kako ne treba postavljati pitanja: ,,Dakle nikako minut i po, a da ne znamo šta je pitanje.''

Vučićević je prokomentarisao i ovo i pomenuo Aleksandra Tijanića i njegov opis Bube Morine. Dodao je da ga citat podseća na ,,voljenu Žakicu'':

Ona je zatim zamolila svoje pratioce da se ne raspravljaju sa urednikom Informera, ali se on ni tu nije zaustavio, već je nastavio sa prozivkama na račun fizičkog izgleda novinarke:

Žaki, bibilice, debelice, pa što si se ti meni tako iznervirala... Ne brini, buckili, neću nikome da pričam kako smo se nekad, ne tako davno, ti i ja mnogo voleli... Pa, ne kriješ to valjda od svojih novih drugara?

Žaklina Tatalović se nakon ovog nije oglašavala na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.